All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Lako do kredita u Americi – za našu dijasporu

Krajnje rešenje za brzo i efikasno zatvaranje kredita

Universal Commercial Capital, privatni američki zajmodavac za finansiranje i refinansiranje kupovine nepokretnosti u Sjedinjenim Američkim Državama, omogućava našoj dijaspori da uštede vreme i novac. Slogan – Mi nastavljamo tamo gde banke staju – obuhvata glavne principe poslovanja ove kompanije: brzo, pouzdano i bez gužve sa minimumom papirologije.

Amerika je zemlja mogućnosti, ali ne samo za njene građane, već i za strance koji žele da ulože u sigurno tržište. Svako ko ima hipotekarni ili neki drugi odgovarajući kreditni potencijal u Sjedinjenim Američkim Državama, može da očekuje dobre uslove za zajam, bez obzira da li je u pitanju zahtev za odobrenje kredita za kupovinu budućeg doma, komercijalnog kredita za kupovinu kompleksa apartmana, poslovne zgrade, industrijskog objekta, tržnog centra, parking stanice za kamione ili nešto sasvim drugo. Takođe, ukoliko ste agent ili rieltor, dobrodošli ste, jer su za vas u ponudi atraktivni uslovi za poslovnu saradnju od strane ove kompanije.

Kao profesionalci koji pravovremeno informišu svoje aktuelne i potencijalne saradnike, ali i korisnike usluga, jednom mesečno se organizuju tematski vebinari na kojima se razgovara o trenutnom stanju na tržištu na kojima se stiče uvid o situaciji iz oblasti nekretnina koji su korisni ljudima iz čitavog sveta. Ovakav odnos prema klijentima, ali i korisnicima usluga, razlog je što je kompanija Universal Commercial Capital proglašena najcenjenijim zajmodavcem u SAD.

Universal Commercial Capital je član Američkog udruženja privatnih zajmodavaca i Nacionalnog udruženja hipotekarnih posrednika i za sada posluje na čak 4 kontinenta: Severna i Južna Amerika, Azija i Evropa. Na teritoriji SAD-a su aktivni u preko 90% saveznih država. Iako imaju timove i u drugim velikim zemljama kao što su Vijetnam, Indija, Kina i Peru, Srbija je nezaobilazna karika u njihovom poslovnom lancu.

Srpski tim čini sedmoro ljudi koji obavljaju administrativne, marketinške i druge poslove za potrebe firme, a vebsajt www.usa-serbia.com je osnovan kako bi srpskoj dijaspori približio aktuelnu ponudu atraktivnih nepokretnosti koje su na prodaju u Srbiji i Crnoj Gori. I bez obzira da li želite da ulažete u nepokretnosti u SAD ili obezbedite sebi i svojoj porodici nekretnine u Srbiji ili Crnoj Gori, tim profesionalnih stručnjaka sa jakom reputacijom pouzdanog partnera koji rade za Universal Commercial Capital učiniće sve da budete zadovoljni, ali pre svega sigurni.

Krajem septembra biće izdata i e-knjiga čiji su koautori vlasnik i direktor Universal Commercial Capital kompanije, gospodin Erik Tren i njegov kolega iz branše, gospodin Robert Miler, a u kojoj su, bez zazora, navedene tajne pronalaženja, finansiranja i zaključivanja poslova u vezi sa nekretninama koji Vam mogu doneti zaista veliki i dugoročan prihod.

Dijaspora.news/nasiusvetu.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top