All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

LAGALA MUŽA DA JE TRUDNA, PA UKRALA NOVOROĐENČE? Šokantni detalji otmice bebe u Hadžićima: Počela namerno da se goji i redovno išla na LAŽNE kontrole (VIDEO)

M. D. (28), osumnjičena je otmicu, odnosno krivično delo oduzimanje deteta u Hadžićima. Prema nezvaničnim informacijama, ona je muža u avgustu prošle godine, tokom letovanja, slagala da je trudna – i to je bio uvod u kobne događaje.

Ona je navodno kasnije tražila od lekara da joj izdaju potvrdu da je izgubila bebu, ali pošto je je nije dobila, morala je da se “porodi” – u njenom slučaju da donese tuđe novorođenče kao da je njeno – kako bi potkrepila svoju laž o trudnoći.

 

Počela je namerno da se goji, a suprugu je povremeno govorila da ide na kontrole u Opštu bolnicu u Sarajevo. Nekad bi suprugu rekla da su doktori zadovoljni kako napreduje njena trudnoća, a nekad bi izmislila i neki problem…

 

Hapšenje
HAPŠENJEFOTO: PRINTSCREEN/ FACEBOOK

Navodno je pre krađe deteta od porodice Ismailovski pokušala da ukrade novorođenče od druge porodice, ali je odustala od toga jer je kuća bila puna.

 

Uhapšena, koja se predstavljala kao patronažna sestra, tako je 5. jula odlučila da ukrade novorođenče od Lejle Ismailovski Iz Hadžića. Prethodno je iznajmila automobil, a onda nazvala Lejlu rekavši joj da mora da donese bebu u Opštu bolnicu, jer nisu u redu neki nalazi, kao i da dete mora da prijavi u opštini…

Potom je došla do Lejline zgrade u Igmanskoj ulici u Hadžićima obučena kao patronažna sestra, sa maramom na glavi i stetoskopom oko vrata, raspitujući se gde stanuje porodica Ismailovski. Sela je prekoputa zgrade u kojoj žive, ispod balkona susednog objekta.

 

Čim je Lejla Ismailovski izašla iz kuće, krenula je u akciju.

 

Sa detetom starim 10 dana u stanu se nalazila tetka Nađa Mehdi. U jednom momentu lažna patronažna sestra zgrabila je bebu i istrčala napolje.

Ona je iskoristila je priliku kada je tetka bila u kupatilu da ukrade dete i pobegne. Pre toga je tetki kazala da je u kupatilu nešto prosula i da to treba počistiti.

 

Kada je tetka krenula u kupatilo, lažna patronažna sestra ju je zaključala i pobegla s detetom.

 

Posle opsežne akcije MUP KS u saradnji sa kantonalnim tužiocima i pripadnicima Obaveštajno-sigurnose agencije, pronađeno je novorođenče koje u četvrtak u poslepodnevnim satima oteto u Hadžićima.

Beba je pronađena u četvrtak oko 22:15, a nalazila se u Hostelu Ferijalac na Marijin Dvoru, a kako se saznaje dečak je živ i zdrav, bez zdravstvenih poteškoća, ali je poslat je na pregled.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top