All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

KUĆA HORORA U ŠIPOVU: Baka je podvodila svoju unuku (11)! Meštani su videli kako devojčicu dovozi kriminalac…

Meštani iz sela sa šireg područja Šipova, u kojem je prijavljen šokantan slučaj podvođenja 11-ogodišnje devojčice, sa nevericom pričaju o onome šta se događalo u njihovom malom mestu.

– To je jedna lepa i pametna devojčica, ali svi smo bili u čudu kada smo gledali da je u tu kuću strave i užasa kod babe dovozi poznati kriminalac, za koga svi znamo da je život proveo po zatvorima – priča jedan od meštana čiji je identitet poznat redakciji.

Dodaje kako nikome nije moglo pasti na pamet kroz šta je devojčica prolazila, a posebno što je sve trajalo duži vremenski period.

– Koliko sam čuo, ona je odličan učenik u školi i često je dolazila kod bake koja živi iznad sela, daleko od drugih kuća i porodica – priča ovaj meštanin i dalje ne verujući u ono šta se događalo u toj kući izolovanoj od ostatka sveta.

Znalo se, kaže, dešavati da se unuka i baka posvađaju, pa su se svi pitali zašto nesrećna devojčica uopšte odlazi kod starice, ali očigledno je zbog nečega morala.

– Koliko znam, mala živi s mamom u Šipovu, ali je dete iz prvog braka. Ne želim ulaziti u porodične odnose, ali očigledno je da nešto nije bilo u redu. Lično sam par puta video da je malena u autu s tim kriminalcem i da ide gore prema bakinoj kući. Zadržali bi se određeno vreme, a zatim bi je vratio u grad – ispričao je meštanin za Srpskainfo.

Poznanici bake monstruma su jednoglasni u stavu da su devojčicu viđali duži vremenski period u automobilu uhapšenog kriminalca.

– Niko nije mogao ni pretpostaviti šta se dešavalo, a najviše što se do te kuće od babe dolazi jako lošim zemljanim putem. Ako baš nemate nameru doći do te babe onda niko i ne ide tom stranom – ispričao je poznanik.

 

 

Dijaspora.news/(Espreso.rs/Blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top