All for Joomla All for Webmasters
Srbija

KOSTIĆ NEGIRAO OPTUŽBE ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE Nisam ni pipnuo dečaka, on je mene proganjao jer je hteo da postane slavan

Dizajner Darko Kostić, koji je saslušan zbog optužbi maloletnika da ga je seksualno zlostavljao, tvrdi da je dečak njega prvi kontaktirao putem Fejsbuka, i da mu je sam tražio da ga slika.

Kako saznajemo, Kostić je na saslušanju u policiji negirao optužbe maloletnika da ga je navodno “pipkao i mazio”. Dizajner je tvrdio da dečak sve izmišlja i da preko njega hoće da postane poznat.

Kostić je takođe odbacio tvrdnje da se krio, već se branio da nije ni znao da ga traže i da se sam prijavio policiji kada je vido navode u medijima.

On je ispričao da ga je maloletnik sam kontaktirao, predstavivši se kao Zvezda Granda i sam zamolio da ga slika. Navodno mu je potom tražio da ga preporuči kako bi postao model, na šta mu je dizajner, prema sopstvenim tvrdnjama, rekao da je “nizak i da ne može da prođe”, kao i da je nakon toga ignorisao sve dalje poruke maloletnika.

Kostić tvrdi i da mu se dečak nakon toga pojavio ispred studija, ali da ga nije pustio unutra, već da je sa njim razgovarao samo pred ulaznim vratima. Policiji je rekao da je navodno je maloletnik navaljivao da uđe unutra, a on ga je odgurnuo i tom prilikom mu pocepao majicu. Kostić takođe navodi da fotografije dečaka ima u mobilnom telefonu, koji mu je, kako kaže, ukraden, kao i da je krađu prijavio policiji, i dodaje da je dečak izmislio da mu je nudio preprarat za potenciju.

Prema saznanjima “Blica”, protiv Kostića je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje u redovnom postupku.

Kako saznajemo, u krivičnoj prijavi je navedeno da je maloletnog dečaka, inače učesnika televizijske emisije “Neki novi klinci”, Kostić fotografisao i za to tražio novac.

(dijaspora.news/kurir.rs)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top