All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

KOMŠIJE SA DORĆOLA RAZVEZALE JEZIK! NIŠTA NISU SAKRILI: Ognjen Amidžić naručuje uvek 6 jaja za poneti i to spremljene na POSEBAN NAČIN, a ono što je deka rekao o voditelju je ŠOKANTNO!

Mala, mirna ulica na Dorćolu, nova zgrada i ljubazne komšije samo imaju reći hvale na račun voditelja Ognjena Amidžića i njegove supruge Danijele.

Stiče se utisak već posle nekoliko razmenjenih rečenica sa komšijama da je Ognjen u životu isti kao na televiziji i da ih zasmejava. To je potvrdila i Jovana iz kafića koji se nalazi u njihovoj zgradi, a koji Amidžić redovno posećuje.

Foto: Damir Dervišagić

“Redovno dolazi po klopu za poneti. Ali sa slabo sedi. Vodi rečuna o ishranu i dolazi po šest jaja, palentu i, kako on voli da kaže, “klot”, odnosno šest belanaca. Mnogo je zabavan. Kad se odmara nije toliko hiperaktivan, ali je super lik”, kaže Jovana.

Ona dodaje da i, kada nije na televiziji, Ognjen vodi računa o stajlingu.

“Uvek ima sjajan autfit – šarene čarape i neke jako interesantne papuče i majicu. Njegova supruga je uvek sređena i uglavnom dolazi sa sinom kod nas”, dodaje Jovana.

Iz obližnjeg frizerskog salona su rekli da Ognjen ponekad svrati kod njih.

“Odličan je komšija. Možda će neko pomisliti da ga previše hvalimo, ali je tako. Zabavan, duhoviti uvek zna neku foru da baci”, rekao je jedan od frizera.

Znam, to je onaj kuvar
Kada smo jednu stariju gospodu zaustavili da je pitamo o Amidžiću kakav je komšija, prvo je stala, a onda rekla: To je onaj kuvar? Baš je fin”, misleći na njegovo učešće pre nekoliko godina u emisiji 12 veličanstvenih”.

“Divan je. Često ga viđam sa sinom. Baš mu je sinčić sladak. Toliko ih je lepo videti. Vidi se da je dobar tata. Sa njim čestu ide u parkić”, rekla je ljubazna komšinica.

Druga komšinica, koja je žurila na posao, kad je kad je čula za koga je pitamo, zaboravila je na vreme.

“Da, viđam ga, izlazi u kafić koji je u zgradi gde stanuje. Odlazi i do parka sa detetom, ali uglavnon kada je lepo vreme. Ljulja sina na ljuljašci. Videla sam i Danijelu nekoliko puta. Baš je lepa i negovana žena. Ljubazni su, nasmejani i fini. Divne su i sjajne komšije”, rekla je Jelena.

Jedan stariji komšija kaže da je verni Ognjenov gledalac ali da to nije za to što su komšije.

“Vidam ga, mada on iz garaže izade autom. Gledam njegovu emisiju, dovodi one pevaljke pa se šali s njim. Drago mi je što je tako normalan. Mnogi bi se uobrazili da su na njegovom mestu, a on je nornalan”, rekao je Ognjenov komšija.

Foto:Dragan Kadić

Dijaspora.news/Kurir.rs/Scena/Foto Damir Dervišagić

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top