All for Joomla All for Webmasters
hronika

Ko je Danijela, koja je bacila ćerkicu kroz prozor, pa skočila

Danijela je, kako se veruje, najpre isekla vene sebi i ćerki, a potom je pred očevicima nesrećno dete bacila sa četvrtog sprata. Zapalila je stan, vikala sa terase, a potom i sama skočila u smrt.

– Bacila je dete sa terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Komšija je pokušao da je odgovori od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam video tek posle – ispričao je jedan komšija.

Uzalud ju je jedan komšija molio da to ne čini, a priča se čak i da je neko potrčao da uhvati dete. Ali bilo je kasno. Kada se i sama bacila, ostala je živa, pričaju očevici, ali je ubrzo izdahnula i svoju tajnu će odneti u grob.

Niko od komšija ne može da veruje da postoji nagon koji jednu majku može da navede da učini tako nešto i tvrde da su Danijela i Dejan bili sasvim normalan par, da se devojčica često igrala u kraju, a jedna žena prisetila se da se baš juče poigrala sa njom. Dejan je čak i upravnik zgrade, a zaposlen je u jednoj privatnoj firmi.

Po dolasku s posla Dejana, oca tragično nastradale devojčice, je sačekao stravičan prizor. Očevici pričaju da je Dejan čupao kosu sa glave, i da je odvežen kolima Hitne pomoći.

Inače, Danijela je završila farmaciju u Beogradu i, kako pričaju komšije, radila je na VMA. Sa Dejanom je u braku 7 godina, a poslednji javni post koji je okačila na svom profilu bio je posvećen ćerkici i star je tačno 3 godine. Na slici su dečjom rukom nacrtani mama tata i ćerkica.

Na slikama je izgledala kao jedna normalna i nasmejana devojka, kačila je fotografije sa putovanja u Poljsku,sa mora a i so kolegama sa kojima radi u labaratoriji.

 

Šta se poslednjih godina događalo u ovoj porodici ostaje misterija. To da li je žena imala psihičke probleme nepoznanica je za mnoge komšije.

 

 

Prema izjavama očevidaca, neposredno pre tragičnog čina, Danijela je govorila potpuno nepovezane rečenice, vrištala da su žene ugrožene, proste reči upućivala na račun muškaraca, a prema nekima čak spominjala i Kosovo…

Njeni drugari iz srednje škole su u neverici, kažu da je bila sjajan učenik i da je olako završila i fakultet.

 

Dijaspora.news/novosti.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top