All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

KO JE ANASTASIJA, MOĆNA UKRAJINKA KOJA JE UBIJENA U KOTORU? Teška 105 miliona evra, NJENA SMRT JE MISTERIJA!

Ukrajinka Anastasija Lašmanova, direktorka kompanije koja poseduje sa par hotela i restorana u Crnoj Gori, pronađena je mrtva sinoć u njenom stanu u Kotoru.

Policija je potvrdila da Lašmanova pronađena mrtva i da je istraga u toku.

Dnevni list Pobjeda navodi da je Lašmanova ubijena nožem i da je policiju pozvala njena prijateljica sumnjajući da se Lašmanovoj nešto dogodilo.

 

FOTO: DRAGAN UDOVIČIĆ, ILUSTRACIJA

– Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala. Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gde su istražitelji zatekli jeziv prizor – prenosi list i dodaje da je na lešu bilo više ubodnih rana, a u stanu tragovi krvi.

Anastasija Lašmanova je direktorka kompanije Sea Trade i Mimoza Group koja je pre dve godine kupila tivatski hotel Mimoza. Vlasnik je hotelskog kompleksa Perla, tri restorana u Porto Montenegru i salona lepote u Budvi, navode mediji.

U Crnu Goru je došla pre nekoliko godina.

Prema nezvaničnim informacijama, iza firme Mimoza Group stoji ruski biznismen Valerij Zadorin. On je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije Aroma.

 

Zadorin je Tivtu, u Krtolima, izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.

 

Ko je Anastasija?

 

FOS media piše kako je Lašmanova vrlo moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže procenjuje se na oko 105 miliona evra.

 

Ljudi sa kojima je Lašmanova sarađivala slove za vrlo opasne i moćne. Motiv ubistva nije poznat, ali izvor FOS-a ističe da se isključuje opcija da je Ukrajinka ubijena zbog pljačke stana.

(dijaspora.news/espreso.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top