All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

KNJIŽEVNICA ISIDORA BJELICA POBJEGLA U CRNU GORU: Prijete mi smrću, loše mi je!

Isidora Bjelica se povukla u Crnu Goru nakon prijetnji smrću putem telefonske sekretarice od strane žene B.M. koja je poznata policiji, a sada otkriva da se njeno zdravstveno stanje izuzetno pogoršalo.

Rođendan  provela  s najbližima:  Isidora Bjelica

Isidora Bjelica, Foto: tviter

– Sve ovo utiče izuzetno loše na mene, posle prijetnji marker mi je otišao u nebo, u suštini kontrola je pokazala ponovni povratak bolesti i sada sam opet na terapijama. Još u junu kada me je maltretirao šizofrenik sa interneta rekla sam policiji da su ljekari rekli da je stres najgori okidač za ovu bolest. Dobila sam rak od ljudskog zla koje ne razumijem, kao i mnogi drugi koji se tako razbole – objasnila je Isidora Bjelica.

Ona je već dva i po mjeseca u izolaciji u Herceg Novom, te da niko više nema njen broj i sve je to deio terapije.

– Ljekari su mi savjetovali da se sklonim – objasnila je Isidora Bjelica.

Spisateljica je za televiziju “Prva” ispričala kako je sredinom avgusta na njenoj sekretarici ostavljena brutalna poruka koja nije bila samo pretnja srmću njoj već i njenoj ćerki Vili.

– Ako bismo sada taj snimak pustili u etar, svi bi prepoznali o kome se radi – rekla je Isidora.

Policija je danas izdala saopštenje u kojem su naveli da je ženska osoba koja je ostavljala poruke identifikovana još 12. septembra, a protiv nje je podnesena krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Policija je saslušala B.M., koja je priznala da je 16. avgusta pozvala kućni broj porodice Isidore Bjelice i ostavila poruku.

Navodno se radi o nepoznatoj ženi, te Isidora i policija očigledno ne misle na istu osobu. Isidora je samo kratko rekla:

– Ne znam ništa o tome, ali ako policija tako kaže da je ta osoba u pitanju onda oni znaju najbolje.

Isidora Bjelica
Isidora Bjelica

Izvor: alo.rs/volimpodgoricu

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top