All for Joomla All for Webmasters
Sport

KK BUDUĆNOST: Šćepanović na rođendan podnio ostavku!

Trener Budućnost Volija Vlado Šćepanović podnio je ostavku, i to na svoj 41. rođendan.

Šćepanović je ostavku podnio nakon prvog poraza u ABA ligi, na gostovanju Karpoš Sokoliju (77:71) kojim su “plavi” prekinuli niz od osam pobjeda od starta lige.

Popularni Šćepo kazao je da su sportski razlozi uticali da donese ovakvu odluku.

“Poslije poraza od Karpoš Sokolija odlučio sam da podnesem ostavku na mjesto trenera KK Budućnost Voli. Odluka je isključivo moja i vođena je sportskim razlozima. Hvala KK Budućnost Voli koja je imala hrabrosti da mi ukaže povjerenje da trenersku karijeru započnem na istom mestu gde sam se afirmisao kao košarkaš. Takođe hvala igračima i članovima mog stručnog štaba s kojima sam, vjerujem, uspješno sarađivao u protekla četiri mjeseca. Želim veliku zahvalnost da uputim velikoj većini navijača koji su dolazili da bodre zajednički klub i da u većini utakmica uživaju u lijepoj kosarci. Klubu želim  mnogo sreće i uspjeha u nastavku sezone”, kaže se u saopštenju sada već bivšeg trenera crnogorskog šampiona.

Šćepanović je ljetos preuzeo Budućnost i u ABA ligi je vezao osam pobjeda, do sinoćnjeg neuspjeha u meču protiv Karpoš Sokolija.

Upravo je poslije tog neuspjeha Šćepanović odlučio da se povuče sa klupe “plavih”.

U Evrokupu, Budućnost je bila bez pobjede u četiri utakmice.

Podgorički klub bio je prvi u trenerskoj karijeri legendardnog košarkaša, koji je svojevremeno bio prvak Evrope i svijeta.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top