All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Karlo nudi Beograđankama posao u skupocenom hotelu u Beču i platu od 5.000 evra: Na sumnjiv oglas već se javilo 400 devojaka (FOTO)

Kada smo pogledali sajt hotela, videli smo da se mnogo toga ne poklapa

Na sajtu dijaspora.online objavljen je oglas za posao u kome se za potrebe hotela “Hilton Plaza” u Beču traži 15o radnica. U oglasu je, vrlo neobično za ovako ozbiljan lanac hotela, ostavljen i broj telefona na koji možete kontaktirati izvesnog Karla, kako biste se sve dogovorili. I ovo nije jedino što je sumnjivo.

Navodi se da hotel ima potrebu za konobaricama, radnicama u šanku, sekretaricama, hostesama i pratnjama, medicinskim osobljem, kuhinjskim personalom. Potražnja je i za recepcionerkama i sobaricama, a nudi se plata od 1.000 do 5.000 evra.

Uslov za jedan od poslova je da ste komunikativni, šarmantni, ambiciozni i, naravno, privlačnog izgleda. Oglašivač obećava smeštaj i radnu dozvolu, odnosno – odmah sve papire, čak i za ljude koji ne dolaze iz zemalja Evropske unije.

Međutim, kada smo pogledali sajt pomenutog hotela, videli smo da je tačno da zapošljavaju nove ljude, ali 15, a ne 150. Takođe, ponuda poslova se uopšte ne poklapa sa onim što piše na sajtu dijaspora.online.

U celu priču uputila nas je Beograđanka koja je pozvala broj iz oglasa, u želji da se prijavi za posao. Ali, ubrzo je shvatila da je mnogo toga sumnjivo.

– Čula sam se sa dotičnim Karlom. U fazonu je da on i njegov ćale drže hotel (sigurna sam da nisam pričala sa Paris Hilton), i da hoće da zaposle naše ljude, i da već imaju brdo zaposlenih – ispričala nam je.

Prema onome što su joj rekli, mogu da joj srede papire bez problema, iako nema EU pasoš.

– Taj Karlo je navodno rođen u Beogradu i živi u Beču godinama. Dolazi u BG sad u četvrtak samo da obavi razgovor sa kandidatima. Lik je apsolutno neprofesionalan – dodaje.

Rekla nam je i da ona nije jedina kojoj je obećao “kule i gradove”, jer je i njena drugarica “konkurisala”.

Njih dve su odustale i ne planiraju da se nađu sa Karlom jer im je sve ovo suviše sumnjivo, a naročito to što se toliko insistira na fizičkom izgledu, obećavaju papiri i plata od 5.000 evra.

Da ne pominjemo to što se u hotelu Hilton uošte ne nude poslovi o kojima Karlo govori.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

IZDVAJAMO

To Top