All for Joomla All for Webmasters
Srbija

KAKO SU MAJKA I ĆERKA UŠLE U POSAO S DROGOM: Prodavala paprike, pa postala narko-bos! POP IH OCINKARIO DA BI DOBIO NANOGICU!

Svetlana Popadić, koja je sa ćerkom Anom uhapšena zbog sumnje da je angažovala sveštenika i veroučitelja transvestita da prevezu 27 kila skanka s Kosova, do pre dve i po godine držala tezgu na pijaci.

Svetlana (46) i Ana (24) Popadić iz Lopaša kod Požege, koje su uhapšene pod sumnjom da su organizovale trgovinu narkoticima zbog koje su krajem februara uhapšeni sveštenik Milan Jordović i veroučitelj transvestit Zoran Marinković, ovim poslom su se bavile oko dve i po godine, otkrila je dosadašnja istraga.

Policija je juče saopštila da je nakon hapšenja majke i ćerke u njihovoj porodičnoj kući pronađeno šest automobila i devize u različitim valutama, a svaki od zaplenjenih automobila imao je ugrađen bunker koji je služio za transport droge. Prema nekim procenama, sumnja se da su majka i ćerka za dve i po godine toliko razvile posao da su čak, prema nekim procenama, prokrijumčarile skoro tri hiljade kilograma narkotika.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVAIstraga Sveštenik Jordović sve ispričao

POP IH OCINKARIO DA BI DOBIO NANOGICU

Sveštenik Jordović se nakon hapšenja branio ćutanjem, ali je kasnije izneo odbranu i ispričao sve detalje, za šta mu je navodno obećano da će dobiti godinu dana kućnog zatvora. On je ispričao da su ga za prevoz skanka angažovale Popadićke i da je za taj posao trebalo da dobije 5.000 evra.

– Rekao je da su mu pare bile potrebne za kupovinu stana ili kuće u Albaniji, jer je bio fasciniran njihovim primorjem – kaže naš izvor iz istrage.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Pop Jordo, kako ga znaju u Požegi, olako je na nagovor Marinkovića prihvatio posao, bez previše razmišljanja, a čak je ugovorio i sledeću turu, po kojoj je drogu trebalo da preveze s Kosova u Francusku.

Da priča iz Požege bude još čudnija, pre nego što je sa ćerkom ušla u posao krijumčarenja droge, Svetlana Popadić je na pijaci u Požegi prodavala paprike i krompir, kao i drugo voće i povrće koje su uzgajali u plasteniku na svom imanju.

 

FOTO: INSTAGRAM

Apartman na Zlatiboru

– Živeli su normalno, poput većine svojih suseda. Svetlana je bila domaćica i radila je na pijaci, a ćerki su otvorili menjačnicu u centru Požege. Onda je Svetlana odjednom prestala da radi na pijaci i počela često da putuje. U njihovo dvorište počeli su da dolaze nepoznati ljudi, u automobilima raznih registracija – pričaju komšije.

 

FOTO: INSTAGRAMMladić preuzeo krivicu

SVETLANA PALA NA HORGOŠU

Inače, Svetlana Popadić uhapšena je prošle godine na graničnom prelazu Horgoš kad je u automobilu u kojem je bila sa jednim mladićem iz Požege nađeno 27 kilograma skanka. Međutim, ovaj mladić je preuzeo krivicu, a Svetlana je ubrzo puštena iz pritvora.

Kako navode, Popadići su se od tog trenutka distancirali od čitavog komšiluka, osim supruga.

– Gotovo da niko od žena iz komšiluka nije odlazio na kafu kod Svetlane poslednjih dve-tri godine, kao što su to ranije činile. Oni retki koji su im ušli u kuću pričali su posle kako je unutra opremljena najskupljim uređajima i stvarima. Svima je bilo jasno da zarađuju velike pare, ali niko nije ni sanjao da su s paprika i krompira prešli na prodaju droge – kažu komšije i dodaju da su Popadići kupili i apartman na Zlatiboru.

Upoznali se u menjačnici

Majka i ćerka su razotkrivene nakon što su krajem februara u „pasatu“ sa skrivenih 27 kilograma skanka uhapšeni sveštenik Jordović i veroučitelj u ženskoj garderobi Zoran Marinković.

– Oni su „pasat“ napunili skankom u jednom selu na severu Kosova. Krajnja odrednica im je bila Beograd, ali su uhapšeni u Mrčajevcima. Inače, Popadićke i sveštenika povezao je Marinković. On je ostao bez posla u školi i bez novca, pa je bio lak plen majke i ćerke. Upoznali su se u menjačnici koju je Ana držala jer je često boravio u susednoj piljarnici. One su ga angažovale da prevozi drogu za njih i vožnja tokom koje je uhapšen nije mu bila prva, ali jeste svešteniku Jordoviću – ispričao je za Kurir izvor iz istrage.

 

Našli mu poruke u telefonu

Veroučitelj radio kao muška prostitutka

Tokom istrage policija je došla do šokantnih podataka o veroučitelju Marinkoviću. Naime, u njegovom telefonu pronađene su brojne poruke koje svedoče o njegovim susretima sa brojnim Čačanima koji su mu plaćali za seks, a iz poruka se može zaključiti da je bio stručnjak za oralni seks. Među njegovim klijentima bilo je i uglednih Čačana.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top