All for Joomla All for Webmasters
Magazin

Kako je princeza Dajana MALTRETIRALA ljubavnika nakon što ju je ostavio: Sad kada je mrtav, isplivali su NEPOZNATI DETALJI

Brojni zlonamerni pozivi u toku noći bili su upućeni na adresu Olivera Hoara od strane princeze Dajane.

I milioner, čija je smrt zaključena u utorak, znao je tačno od koga dolaze. Ali je pokušao da sačuva svoju porodicu od afere sa Dajanom, koja ga je progonila nakon što ju je ostavio.

Usled smrti, koja ga je zadesila u 73-oj godini života, Oliver je celokupnu priču o njihovoj strastvenoj vezi odneo u grob.

Njegovi najbliži prijatelji otkrio je neočekivanu istinu koja se krila iza poziva, koji su bili čak i predmet istrage policije 1995. godine.

FOTO: INSTAGRAM

– Dajana je bila veoma bezobrazna. Ona bi se dovezla do njegove kuće i parkirala se, kako bi ga zvala sa svog mobilnog telefona – tvrde oni.

– Radila je to tokom noći, kako bi mogla da posmatra svetla koja se pale, dok dolazi do telefona. Sedela bi tako satima, gledala i zvala. Znala je da ne može da bude sa Hoarom, jer je oženjen. Iako je bio izuzetno zabavan džentlmen, njegova žena je bila ta koja je posedovala novac – dodaju oni.

Dajana je znala da nikada neće ostaviti ženu, ali nije dozvoljavala da joj to stoji na putu. Stoga je uživala da ga maltretira i podseća na svoje postojanje.

– Dajana je igrala igrice u vezi i uživala je u tome. On se igrao vatrom kada je započeo odnos sa njom i morao je da zna da će se na kraju opeći – tvrde njegovi prijatelji.

Njihova veza je bila toliko strastvena, da je Dajana maštala da pobegne sa njim. Odluka da ostane sa ženom raspalila je ljubomoru u Dajani.

– Pozivi su samo pokazivali raspon intenziteta njihovog odnosa. Bila je ludo zaljubljena u njega i nije mogla da razume zašto je odbacuje – kažu oni.

Oliver je izgledao kao odrastao, kulturan i požrtvovan muškarac. Sve ono što nije pronalazila u Čarlsu.

– Otvorio joj je vrata sasvim novog sveta, onda kada je mislila da se više nikada neće zaljubiti. Pokazao joj je da može da ima vezu kakvu je oduvek želela – navode njegovi prijatelji.

(dijaspora.news/blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top