All for Joomla All for Webmasters
Magazin

Kada je princ od Monaka slupao “crvenog đavola”, dočepali su ga se beogradski loši momci! (FOTO)

Nebojša Tubić zvani Žabac (57) uhapšen je danas zbog nanošenja teških povreda sa smrtnim ishodom, usled kojih je preminuo građevinski inspektor Spasoje Milićević (63) iz Novog Sada. On je javnosti poznat kao kontroverzni biznismen.

Tubić je devedesetih godina bio vlasnik, tačnije, jedan od vlasnika crvenog Lamborginija Diabla. Automobil je bio vlasništvo princa od Monaka, od koga je navodno ukraden, mada prema drugim pričama, navodi se da je princ auto slupao i potom prodao.

Posle njega vlasnici bili tadašnji srpski “biznismeni” i ljudi iz kriminalnog miljea: Žabac, Amidža, Borovica, Vlada Tref i Marko Milošević. Početkom 2000-tih gubi mu se trag.

Niko zapravo ne zna kako je ovaj automobil dospeo u Srbiju. Proizvedeno je samo sedam komada, od kojih je samo jedan ovako ofarban.

– Lamborgini je popravljen i farba sređena. Tada je počeo da ga vozi i naš poznati biznismen Borovica.

– Čak su i tablice to svedočile, VU-BOROVICA – otkriva nam administrator Fejsbuk grupe “Legende devedesetih”.

Sudbina ovog jedinstvenog automobila nije poznata. Priča se da ga je Žabac pozajmio Branislavu Dugom Lainoviću, “vitezu novosadskog asfalta”. On je otišao na poslovni sastanak u neku od baltičkih zemalja gde mu je Diablo ukraden i od tada se ne zna šta je sa njim.

Takođe se priča da je, pošto je bio sumnjivog porekla, sakriven nakon pada Miloševića, kao i ostali skupi automobili žestokih momaka. Neki čak tvrde da je sakriven u nekoj garaži kod Novog Sada, dok treći kažu da je i u Rumi kod Borovice, prefarban u belu boju

Pored ovog, poznato je da su u Srbiji bila još tri Diabla, crveni, crni i žuti. Crveni se krije, a druga dva su slupana. Crnog, koji je imao bugarske table, vozio je Dugi Lainović.

(dijaspora.news/Telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top