All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

JEZIVO UBISTVO SRPKINJE U TIROLU: Htela je da napusti muža zbog prevare, a onda se umešao svekar! (VIDEO)

Austrijska policija konačno je rasvetlila slučaj nestale Srpkinje Dženifer Vasić (26), čije je telo posle dva meseca pronađeno u reci In.

Istragom je isključeno da je u pitanju samoubistvo i nesrećni slučaj, kako se u početku verovalo, već je zaključeno da je žena ubijena. Za zločin je optužen žrtvin svekar četrdesettrogodišnji Nagori R. koji je zadržan u pritvoru.

Da podsetimo Dženifer je misteriozno nestala 2. februara na putu od posla do kuće. Posle opsežne istrage njen leš isplivao je kod hidroelektrane u Kirhbihlu. Policija je saopštila da je nesrećna žena nastradala pod sumnjivim okolnostima i da je žrtva nasilnog zločina.

Već tada je glavoosumnjičeni bio njen svekar jer je viđen kako je Dženifer svojim taksi kombijem pokupio 2. februara posle posla i odvezao ka Briksenu u Taleu.Međutim on je tvrdio da je Dženi na njen zahtev vozio ka Briksenu i da je ona u jednom trenutku histerično iskočila iz auta. On je tada uhapšen pa pušten.

Obdukcijom su lekari u Gracu utvrdili da je nesrećna žena bila živa kada je bačena u reku. Na žalost tačan uzrok smrti nije moga da se utvrdi zbog stanja tela koje je u vodi provelo skoro 60 dana. Ponovo je uhapšen svekar pod sumnjom da je udavio snaju. Utvrđeno je da je Nagori R. je kupio je dva mobilna telefona i poslao poruku u ime Dženifer V.

“Opet sam se zaljubila, nemoj da me tražiš“, zbog ovoga su svekar i njegov sin glavi osumnjičeni, mada su svi dokazi posredni.
Sumnja se da su bračni problem motiv ubistva Dženifer V. Ona je kako se saznalo tokom istrage planirala da napusti muža M. M.koji je imao ljubavnicu, i povede svoje dvoje dece, od 2 i 4 godine, sa sobom. Majka nastradale Dženifer od prvog dana je tvrdila da je njena ćerka ubijena

„Pre nego što se udala bila je vesela devojka odrasla sa četvoro braće u Minhenu“, kaže očajna majka. Gledali su je kao princezu. Dženini roditelji su rođeni u Srbiji i vlasnici su firme koja se bavi čišćenjem. Ona se školovala za prodavačicu, imala lep život i izlazila često sa prijateljima.

U 21 godini Dženi je predstavila porodici Mihu V. koji je radio privremene poslove u Tirolu. Ona je njega opisala kao čoveka svojih snova, objašnjava nesrećna majka.

„ Nisam bila srećna što se udaje za njega. Miha i njegova porodica bili su mi previše sumnjivi i imali su neke apsurdne, životne vrednosti“, kaže majka.

Ubrzo najgori strah majke postao je java i dodaje „ Miche je stalno varao Dženi, u kratkom periodu su dobili dvoje dece da bi je bolje držao pod kontrolom. Tukao je i bojala se njegove porodice. Moja ćerka je pokušala da se razvede i sa decom dođe kod mene ali nije smela jer su Miha i njegovi roditelji pretili da će joj oduzeti decu ili je ubiti.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top