All for Joomla All for Webmasters
hronika

JEZIVI PRIZORI NA MESTU UDESA Autobus potpuno spaljen, ogroman broj ekipa na terenu izvlači ugljenisana tela iz vozila (FOTO)

Jezivi prizori i dalje su na mestu stravičnog sudara autobusa Niš ekspresa i kamiona koji je vozio na relaciji Minhen-Kosovo, u selu Barlovo na putu između Kuršumlije i Prokuplja. U ovoj užasnoj nesreći stradale su četiri osobe, a šest je povređeno.

Stravični prizori na licu mesta

Stravični prizori na licu mesta

Ono što je do sada sigurno poznato jeste da su u užasnom direktnom sudaru kamiona i autobusa stradala oba vozača ovih vozila.

U autobusu su odmah pronađena još dva ugljenisana tela putnika. Kako javlja Prokupljenadlanu, poginuli su vozač autobusa S. M., vozač kamiona Z. K. A nastradale su dve žene koje su bile u autobusu. I portal Top Novosti javlja da je broj žrtava u udesu veći od onoga što je objavljeno, međutim, zvaničnici kažu da su u nesreći poginule četiri osobe.

Iz autobusa u plamenu spaseno šest osoba – tri osobe su zadobile teške povrede, a tri lakše.

Izgoreli autobus u kom su stradale tri osobe

Izgoreli autobus u kom su stradale tri osobe

Među povređenima je i medicinska sestra iz prokupačkog doma zdravlja i ona se nalazi na operaciji. Među putnicima u autobusu bilo je i nekoliko policajaca van dužnosti koji su pomagali teže povređenima.

Autobus je potpuno ugljenisan

Autobus je potpuno ugljenisan

Kako saznajemo, u KC Niš prebačeno je troje najteže povređenih.

– Primljen je muškarac sa povredom glave, bez povrede drugih delova tela. Trenutno je dijagnostika u toku. On odaje utisak teže povređenog, budući da se radi o povredi glave, može se reći da je povreda opasna po život dok se ne vidi dijagnostika. Primljena je medicinska sestra iz Prokuplja sa povredom grudnog koša, povredom pluća i unutrašnjih organa trbuha i unutrašnjim krvarenjem. Ona je odmah ušla u salu. Postoje indicije da ima povredu i jetre i slezine. Primljen je i jedan pacijent prelomom obe noge. U pitanju je teška telena povreda – kaže direktor Urgentnom centra KC Niš dr Miodrag Lazić.

Težak sudar kamiona i autobusa: poginule četiri osobe /foto: RTSTežak sudar kamiona i autobusa: poginule četiri osobe /foto: RTS

Na licu mesta su i vatrogasci, policajci, ekipe iz okolnih domova zdravlja.

Saobraćaj je na magistralnom putu Niš-Priština potpuno obustavljen u oba pravca.

Identiteti stradalih još nisu poznati.

 

Dijaspora.news/Blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top