All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Jezivi detalji zločina koji je potresao Srbiju

VALJEVO – Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu donelo je rešenje o zadržavanju do 48 sati 29-godišnjoj Jeleni V. koja je osumnjičena za krivično delo ubistvo deteta pri porođaju. Obdukcijom tela novorođenčeta utvrđeno je da je dečak rođen živ i da je disao nakon porođaja, a sumnja se da ga je majka rukama zadavila.

Kako smo pisali, Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine porodila se u noći između ponedeljka i utorka pod još nerazjašnjenim okolnostima, a policija sumnja da je svog tek rođenog sina ubila, umotala u prsluk i bacila u poljski toalet. Po našim saznanjima,porodica nije znala da je ona u drugom stanju.

Jelenu, koja je inače majka dvoje dece, u bolnicu je dovezao je suprug Milan V. u Opštu zbog obilnog krvarenja, a lekari su tokom pregleda utvrdili da se porodila nekoliko sati ranije, i to u sedmom mesecu.

„Utvrđeno je da žena krvari jer se neposredno pre toga porodila. Lekarima je, međutim, odbijala da kaže gde je novorođenče, pa je o svemu obaveštena policija. Jelena V. ni inspektorima nije želela da kaže šta se dogodilo sa bebom, zbog čega se policija uputila u njeno domaćinstvo u Belotiću. Detaljnom pretragom imanja, u poljskom klozetu pronađena je najpre posteljica, kao i tragovi obilnog krvarenja. Potom je telo dečačića pronađeno umotano u prsluk u fekalijama poljskog klozeta“, ispričao je za Kurir izvor.

Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu je naložilo dalju istragu, a ne isključuje se ni mogućnost da je došlo do nasilnog porođaja. Porodilja se kasnije predomislila i rekla je tvrdeći da je imala spontani pobačaj.

„Porodilja najpre nije htela da sarađuje sa policijom, a onda se pravdala rečima da je „imala spontani pobačaj“ – saznaje „Blic“ u policiji.

Šta se u stvari dogodilo, biće poznato nakon istrage, ali i saslušanja njenog supruga, koji ju je doveo u bolnicu. Novinari Kurira posetili su domaćinstvo žene za koju se sumnja da je ubila svoje dete, svekar nije želeo da priča sa medijima, a suprug Milan se nije javljao na telefon.

Komšije u šoku: Bili su na slavi, šta se desilo tokom noći?

Komšije Jelene V. su šokirane vešću da je u poljskom klozetu pronađeno telo bebe.

„Oni su jedna normalna porodica, imaju dvoje dece, od osam i šest godina, ne mogu da poverujem da je bila u stanju da ubije dete. Znam da su prekjuče bili na slavi Đurđevdan kod njene familije, koja je iz drugog sela, a šta se tokom noći izdešavalo, znaju samo oni“, ispričala je jedna komšinica.

 

Dijaspora.news/Infobrif

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top