All for Joomla All for Webmasters
Planeta

Jeziva ispovest brata Hrvata koji je brutalno ubio i izmasakrirao 7 ljudi u Australiji! (VIDEO)

Ivan Milat, peti sin hrvatskog emigranta Stjepana Marka Milata i Australijanke Margaret E. Pidleston, već sa 10 godina razmišljao je kao ubica, rekao je njegov brat Boris za australijsku televiziju.

Ivan je odrastao u porodici sa trinaestero braće i sestara i imao detinjstvo daleko od uobičajenog. Njegov otac, poreklom sa jednog od hrvatskih ostrva, oženio se Australijankom, sa kojom je imao popriličan broj dece, a život im je postajao sve teži.

Prljavština, kontejneri kao dom u gotovo uvek ruralnom kraju obeležili su ovu “neobičnu” porodicu, kako su ih istražioci nazvali. Otac je radio poslove zbog kojih ga nije bilo u kući po ceo dan, a porodica je imala i malu trgovinu u kojoj su često radila i deca.

U intervjuu za tamošnje medije Boris je priznao da su živeli u konstantnim svađama između oca i majke, a još gore je bilo što je otac bio i pijanac koji se nije libio da udari njihovu majku. Psihološki procesi i svađe učinili su majku hladnom prema svojoj deci. Jednom je, priznaje Boris, napala i njega nožem.

“Skoro mi je odrezala ruku”, priseća se.

Osim svakodnevnog porodičnog nasilja, deci su umesto uobičajenih igrački na raspolaganju bili noževi i pištolji. Sve je to bilo normalno za malog Ivana, koji se na kraju “proslavio” reputacijom najzloglasnijeg serijskog ubice u Australiji. Iako je ostalih 10 dečaka u porodici bilo poznato policiji, mali Ivan je od samih početaka imao asocijalno ponašanje što je često za posledice imalo kazne u lokalnoj školi.

 

Stoga, prema Borisu, Ivanovo strašno serijsko ubistvo čak 7 “bagpakera” nije ih mnogo iznenadilo, jer je njegov kriminalni put krenuo mnogo ranije.

” On je htie da ubije nekoga još od 10-te godine. Bilo je to usađeno u njega. Imao je drugačiju psihu. Bio je psihopat i to se manifestiralo u njemu s rečima “Ja mogu sve, ja mogu sve”, rekao je Boris.

Ivan sada ima 74 godine i umire od raka, a u zatvoru se nalazi od 1996. Nikad nije priznao svoja ubistva.

” Bio je prilično normalan do 12, 14 godine. Čuo sam to od njegovih prijatelja, znaš. Svi su se hvalili kako bi izašli noću s mačetama. Čuo sam da je njome izrezao psa po pola” govori brat Boris. U tinejdžerskim godinama počeo je s provalama i krađama, a provaljivao je i u automobile. Iako je dobijao kazne i završavao u zatvoru, nije se smirivao.

Čak 11 godina imao je odnos i sa Borisovom ženom koja mu je rodila danas 54-godišnju kćer. Sve to događalo se 60-ih i 70-ih godina, a surova ubistva 7 “bakpakera” dogodila su se 1992. i 1993. kada su pronađeni ostatci četiri žene i tri muškaraca u šumi. Pretpostavlja se da je ovih sedam žrtava odabrao jer su u ranim 20-ima i jer nisu živeli u blizini pa je mislio da nitko neće ni primetiti da su nestali.

Prvi pronađeni par bio je poreklom iz Velike Britanije. Jedna od njih dve ubodena je 21 put u leđa i 14 puta u grudi. Drugoj je deset puta pucao u glavu. Najmlađe žrtve bili su žena i muškarac iz Australije. Muškarac je uboden 8 puta, a žena je brutalno pretučena. Zadnji pronađeni par bili su Nemci. Jedna od njih pronađena je bez glave koju policija nikad nije pronašla. Ivan Milat za ta hladnokrvna ubistva dobio je 7 doživotnih kazni.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/mamamia.com.au

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top