All for Joomla All for Webmasters
STARS

JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ ODLAZE NA ZLATAR?! Napuštaju grad i postaju POLJOPRIVREDNICI! Evo čime će se baviti, a tome uče i svoju ćerku Ninu

Bračni par Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić uskoro će se oprobati i kao poljoprivrednici, a kako se šuška, pokrenuće svoj agrobiznis na Zlataru.

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug glumac Ivan Bosiljčić primer su mladim bračnim partnerima da se i bez skandala može održati bračna zajednica. Kod njih je sve satkano od razumevanja, ljubavi i poštovanja. Iako su često razdvojeni zbog Ivanovih poslovnih obaveza u Rusiji, Jelena sa ćerkom Ninom koristi svaki trenutak da poseti supruga u Sankt Peterburgu

Iako žive u Beogradu, Jelena i Ivan žele da njihova mezimica Nina bude što više okružena prirodom, pa je vode na Zlatar, gde imaju porodičnu vikendicu.

Česti boravci u prirodi naveli su ovaj popularni bračni par da planiraju pokretanje organske proizvodnje, a imanje koje imaju na Zlataru će dobro doći da svoju ideju što pre realizuju.

– Jelena i Ivan su pobornici zdrave hrane, pa je neprskano voće i povrće nešto što se redovno nalazi na njihovom meniju, a uče i ćerku Ninu da se tako hrani. Odlazeći često kod Ivanovih roditelja koji imaju svoje plastenike sa zdravom hranom, ali i šetajući planinom Zlatar na kojem rastu šumske ribizle i maline, došli su na ideju da pokrenu organsku proizvodnju. Zasad nisu odlučili šta će sve uzgajati, ali će imati veliku pomoć Ivanovih roditelja koji u svojim plastenicima već imaju organske proizvode. To je zasad na domaćinskom nivou, ali Jelena i Ivan imaju u planu da svoje proizvode plasiraju na teritoriji cele Srbije – kaže izvor upućen u celu priču.

 

 

Kako dalje saznajemo, cela priča je na čekanju jer je Ivan posvećen poslu u Rusiji.

– Ivan mnogo radi u Rusiji, tamo snima serije i filmove i trenutno je jedan od najangažovanijih glumaca, dok Jelena sve više nastupa po Srbiji i regionu.

Sačekaće da Ivan završi s obavezama u inostranstvu, pa će krenuti u realizaciju ovog biznisa. Oni već imaju okvirno smer u kome će se kretati proizvodnja, ali treba poraditi na čitavom biznis-planu – ističe izvor.

 

 

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Blic/Foto Ana Paunković

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top