All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

JEDNO DETE SE BORI ZA ŽIVOT: Nedavno ubio sina hicem u glavu, sad zamalo u smrt odveo unuke jer je KUCAO SMS TOKOM VOŽNJE!

Radovan Vujčić (62) iz Bjelovara, zvani Mravac, koji je nedavno izišao iz pritvora zbog ubojstva sina Sanjina, izazvao je u nedelju tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je najteže stradao njegov 14-godišnji unuk, Sanjinov sin, koji je u komi.

Dečak je u teškom stanju i lekari u KBC Zagreb bore se za njegov život.

 

Treći saputnik je takođe teško povređen, ali nije u životnoj opasnosti. Lakše povrede pretrpela su još dvojica saputnika – 16-godišnjak i vršnjak teško povređenog 14-godišnjaka, kao i vozač.

 

Vujčić je vraćao kući unuke, koji su tog dana bili na kupanju u Daruvarskim toplicama. Tokom vožnje je pisao SMS poruku, saznaje nezvanično Jutarnji list, ali je zabranio dečacima da to kažu policajcima. Zakačio je bankinu i sleteo u jarak, udario u betonski most, prevrnuo se i zaustavio na desnom boku.

Protiv Vujčića će biti podneta krivična prijava, a policija tek treba da razgovara sa učesnicima nesreće.

 

Da tragedija bude veća, jedan od dvojice unuka igrao se u dvorištu porodične kuće kad je 12. februara ove godine u njoj ubijen njegov otac Sanjin Vujčić (40), vozač bjelovarske Hitne pomoći. Sanjin je tog kobnog dana došao da poseti decu, koja su posle razvoda s majkom živela kod Sanjinovih roditelja. U jednom trenutku otac i sin su se posvađali a Sanjin je nasrnuo na njega. Otac je tada ubio sina hicem iz pištolja u glavu.

 

Radovan Vujčić je bio u pritvoru dok su ispitani svedoci, a nedavno je pušten da se brani sa slobode.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top