All for Joomla All for Webmasters
Srbija

JA ŽIV U ZEMLJU NE MOGU! Tihomir Perišić godinama dobija loše vesti, a sada je sve što je gradio godinama, NEKO UNIŠTIO DO TEMELJA! (FOTO)

Porodica Perišić iz Cerovca kod Smedervske Palanke je 14.06.2018. godine izgubila sve što su generacije sticale i gradile.

 U požaru koji će porodica pamtiti dok je živa, izgorelo je 700 bala sena, 300 bala slame, kombajn, sejalica za pšenicu, freza za zaprežna kola, drvena građa.

 

Tihomir Perišić, udovac koji živi samo zbog svoje dece ima 78 godina i navikao je samo na loše vesti.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

Ovo nije prva tragedija koja je zadesila porodicu Perišić, poslednjih godina dobijaju samo tužne vesti, a ovo je samo jedna u nizu.

 

Naime, 2008. godine, Tihomiru je umro otac, 2012. godine, supruga, 2015. godine, majka, 2017. godine, sin.

 

Svaki dan se trudi da izdrži zbog dece, a kako kaže, živ u zemlju ne može.

 

Vatrena stihija je zavila porodicu Perišić u crno
Vatrena stihija je zavila porodicu Perišić u crnoFOTO: PRIVATNA ARHIVA

Ova stara duša, kako je sebe nazvao, kaže da živi u staroj seljačkoj kući, i da cela porodica preživljava od poljoprovrede. Ipak, danas nije imao čime da nahrani životinje jer je vatra sve progutala.

Tog dana oko 16 h popodne sam video da nešto svetli, i otrčao sam do “senare”, kada je počeo da bukti požar. Zahvatio mi je deo lica, ali mi je snaja pomogla da tragedija ne bude gora. Zvali smo vatrogasce koji su došli oko 15 do 17 h, i oni su ugasili vatru. Međutim, sve je već izgorelo, priča očajan čovek.

 

 

Uzrok  i dalje nije poznat, a eliminisane su instalacije i eventualne varnice od akumulatora od mašina. Porodica i komšije misle da je neko iz automobila u pokretu bacio opušak i tako uništio poslednju nadu porodice Perišić koja je i bez ove tragedije bila na rubu siromaštva.

 

 

Vatrena stihija je zavila porodicu Perišić u crno
Vatrena stihija je zavila porodicu Perišić u crnoFOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

Ukoliko želite da pomognete porodici Perišić, možete da pozovete Tihomira na broj telefona: 026/383355 ili na broj računa za pomoć Komercijalne banke: 205 100152800445560, Tihomir Perišić, selo Cerovac 11420 Smederevska Palanka.

Ova porodica je navikla da dobija samo loše vesti, a na nama je da ih konačno obradujemo!

(dijaspora.news/espreso.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top