All for Joomla All for Webmasters
DRUŠTVO

IZVRŠITELJI IZBACILI PORODICU NA ULICU: Razbili im vrata od stana, mladić uspeo samo da iznese diplome! Komandir PRETIO BATINAMA, narod ih branio, policija tražila POJAČANJE

Izvršitelji su danas izbacili Dejana Aksentijevića s porodicom iz stana na Novom Beogradu.

Komšije i prijatelji su pokušavali da spreče iseljenje, a aktivisti organizacije Krov nad glavom su saopštili da su izvršitelji vršili popis stvari bez prisustva članova te porodice.

– Policija je u 9.30 časova razvalila vrata i upala u stan, moj sin je bio sam u stanu i jedino je uspeo da spakuje diplome, a komandir mu je rekao da mirno napusti stan kako ga ne bi tukli – istakao je Aksentijević.

Policija je počela da preti krivičnim prijava svima koji su bili prisutni ispred stana i zatražila je pojačanje. Aksentijevići tvrde da banka nije imala pravo da proda njihov stan, kao i da je bilo različitih nepravilnosti u postupku, zbog kojih su predali krivične prijave Višem javnom tužilaštvu i žalbe izvršitelju, Komori izvršitelja, Ministarstvu pravde, Višem sudu i Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

FOTO: ESPRESO.RS

Podsećamo, stan su otplaćivali putem stambenog kredita, koji je podignut u švajcarcima. Zbog stalnih promena uslova otplate i rate za kredit tužili su banku za raskid ugovora. Nakon što su dobili veštačenje da je dug dvostruko manji u odnosu na ono što banka potražuje, banka je pokrenula prodaju njihovog stana, za koji su do tada isplatili 87.000 evra.

Prvobitno iseljenje njegove porodice bilo je zakazano za 19. februar ove godine, ali je tad sprečeno.

Dijaspora.news/Kurir.rs/ B. T. Foto: Espreso.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top