All for Joomla All for Webmasters
Srbija

IMALA JE BURAN ŽIVOT I VELIKE PLANOVE Ko je glumica koja je pronađena mrtva u Kragujevcu

Ivana Mlađović, koja je juče pronađena mrtva u stanu prijatelja u Kragujevcu, bila je epizodna glumica serije “Selo gori, a baba se češlja”, a osim u seriji, javnost je mogla da je vidi i na takmičenju za Plejboj zečicu 2011. godine.

FOTO: SCREENSHOT

Na pomenutom izboru Ivanu je pobedila starleta Soraja Vučelić, pa je ona tom prilikom ispričala kako misli da je takmičenje namešteno.

Kao mlada bavila se ritmičkom gimnastikom, a onda se okušala i u modelingu. Obožavala je šoping, o čemu je sama pričala, a hobi joj je bio čitanje knjiga. Poslednjih godina držala je salon lepote kojim je planirala da nastavi da se bavi, a osim toga u planu joj je bila i udaja.

Ivana je rodom iz Kosovske Mitrovice gde njena porodica i dalje živi. Ona je nekoliko godina živela u Kragujevcu, a a pre mesec dana se verila sa Milošem koji je u besvesnom stanju pronađen pored njenog beživotnog tela. Njega je hitna pomoć prevezla u KC Kragujevac i uspela da spase, dok su za Ivanu mogli na licu mesta samo da konstatuju smrt.

FOTO: SCREENSHOT

Obdukcioni nalaz će pokazati tačan uzork smrti, ali kako je kod verenika pronađena velika količina psihoaktivnih supstanci prema prvim prognozama Ivana se predozirala.

(dijaspora.news/blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top