All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Igor se sa ženom i sinom vraćao sa izleta kada je naletela pijana bivša atletičarka: Bio je porodičan čovek i vredan autolimar, a nestao je u sekundi (FOTO)

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila u Istri par minuta pre ponoći ove srede, 15. avgusta, a u kojoj je jedna osoba poginula, izazvala je najverovatnije gradska zvaničnica za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić.

Portparolka Grada Rijeke odgovorila je tek kako tu informaciju ne može da potvrdi, ali nezvanična potvrda stigla je iz više različitih izvora.

Nesreća se dogodila kada je 36-godišnjakinja, pod uticajem alkohola od 1,81 promila, upravljala automobilom Pežo, riječkih registarskih tablica, Istarskih ipsilonom na deonici Nova Vas – Višnjan u suprotnom smeru, piše Glas Istre.

Zbog ovod događaja se tuga ušunjala u naselje Žrtava fašizma nakon vesti da je poginuo njihov komšija i prijatelj Igor Soldatić, rodom iz Karojbe.

Otac malog Roka, učenika nižih razreda osnovne škole i Tanjin suprug, otišao je zauvek u jednoj bizarnoj saobraćajnoj nesreći.

– Bio je pravi porodičan čovek, a sa druge strane vrlo poduzetan i vredan. Svaki je dan iz Umaga putovao u Karojbu gde je radio kao autolimar u svojoj radionici. Vedrog duha i kao sportski tip težio je da provodi slobodno vreme sa porodicom na izletima, pa su često bili na putovanjima i stalno planirali nova.

Igor i Tanja su imali još toliko preduzetničkih planova i putovanja pred sobom i jednostavno ne mogu da verujem i nikad se neću pomiriti sa spoznajom kako im je sve to iščeznulo u jednoj sekundi, u toj kobnoj noći – izjavila je Sabrina Cvetković, jedna od ponajboljih prijateljica porodice Soldatić, dodavši u suzama kako je teši tek saznanje da su Tanja i Roko zadobili lakše povrede.

Porodica Soldatić navodno se vraćala sa izleta u Rovinju.

Gradska zvaničnica za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Vera Begić Blečić pijana je izazvala tešku saobraćajnu nesreću vozeći suprotnim smerom po Istarskom ipsilonu u kojoj je život izgubio 41-godišnji Igor Soldatić, dok su njegova 38-godišnja supruga i dete lakše povređeni.

Inače, Vera Begić Blečić je poznata olimpijska reprezentativka i bivša državna rekorderka u bacanju diska.

Vera se nekada bavila atletikom Foto: Guliver/Getty Images

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top