All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Hteo preko reda na pregled, a kad mu to nije uspelo pretio da će baciti bombu: Policija traga za muškarcem koji je napravio haos u Domu zdravlja u Barajevu

Prvo se verbalno sukobio s medicinskim osobljem, a potom počeo da preti.

Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem koji je u nedelju u Domu zdravlja “Dr Milorad Vlajković” u Barajevu napravio paniku među pacijentima i medicinskim osobljem kada je, posle verbalnog sukoba sa sestrama i doktorkom, zapretio da će baciti bombu i pobiti sve zaposlene i prisutne u toj ustanovi.

– Iz Doma zdravlja pozvali su policiju, jer se jedan od pacijenata, koji je hteo da uđe na pregled preko reda, iznervirao, pa se najpre verbalno sukobio s medicinskim osobljem, a potom počeo da preti –kažu u policiji:

– Doktorki je rekao da će baciti bombu i sve koji su u Domu zdravlja pobiti, a onda je, kad je stigla policija, pobegao. Intenzivno tragamo za njim.

Foto-ilustracija: Profimedia/BSIP

Dr Velibor Novićević, direktor barajevske zdravstvene ustanove, ispričao je da se incident dogodio oko 11 časova.

– Bilo je to u vreme besplatnih preventivnih pregleda, koji se već duže organizuju širom Srbije, pa i u Barajevu. Pacijent, čije ime još ne znamo, došao je u Dom zdravlja i, iako je čekaonica bila puna pacijenata, pokušao da uđe na pregled preko reda. Kako mu to nije pošlo za rukom, najpre se obrušio na medicinsku sestru, a onda je verbalno napao i doktorku koja radi na radiologiji. Na kraju, zapretio je da će pobiti osoblje i pacijente u Domu zdravlja, na koji će, kako je rekao, baciti bombu. Iako mu je rečeno da će biti pozvana policija, nastavio je da preti, rekavši da se nikoga ne boji, te da će i na sve da baci bombu – kaže Novićević. 

Prema rečima direktora, koji je pozvao u pomoć policiju, pacijent je posle incidenta otišao u nepoznatom pravcu.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top