All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

“Hrvatski Eskobar” izručen svojoj zemlji: Krijumčario je kokain iz Južne Amerike, pa pao u Sloveniji (VIDEO)

U akciji je uhapšeno šest hrvatskih, dva holandska i jedan španski državljanin zbog sumnje da su krijumčarili drogu iz Južne Amerike u Evropu.

Stjepan Prnjat (47), koji je osumnjičen za krijumčarenje kokaina iz Južne Amerike, juče je izručen Hrvatskoj iz Slovenije, gde je ranije uhapšen.

Prilikom izručenja Prnjata, koga hrvatski mediji nazivaju “hrvatski Eskobar”, centar Rijeke bio je blokiran, prenosi Index.hr.

– Tokom današnjeg dana pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko i Službe za međunarodnu policijsku saradnju uspešno su realizovali predaju 47-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Republike Slovenije u Republiku Hrvatsku – navela je hrvatska policija u saopštenju.

U akciji je uhapšeno šest hrvatskih, dva holandska i jedan španski državljanin zbog sumnje da su krijumčarili drogu iz Južne Amerike u Evropu, nakon što je policija u riječkoj luci zaplenila 100 kilograma kokaina.

Prnjat je osumnjičen kao jedan od glavnih u tom lancu, a njegov slovenački advokat ranije je kazao da se protivi izručenju zbog navodne “medijske hajke” koja se u vezi sa njegovim slučajem vodi u Hrvatskoj i da smatra da bi moglo da mu se sudi i u Sloveniji.

Pogledajte snimke:

(dijaspora.news/telegraf.rs)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top