All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

HRVATI U OČAJANJU POSEBNO NAPLAĆUJU I HLAD NA PLAŽI: Objavljen cenovnik iz poznatog kampa, vlasnici samo zaboravili jednu stvar

Jasno je da će kupači dodatno platiti ležaljku ili suncobran za veće uživanje na plaži, ali verojatno niko ne bi pretpostavio da će na nekim plažama u Hrvatskoj morati da plate mesto u hladu.

Da, dobro ste čuli, mesto u hladu. Neobični cenovnik kampa Maslinik u Puntu objavila je osječka novinarka Vesna Kljajić na svom Fejsbuku. Ono što se može videti na cenovniku većina bi nazvala apsurdom jer je cena za odrasle u hladu 15 kuna (2 evra), a za decu 10 kuna (1,5 evra).

 

Nastavljam s objavama bisera hrvatskog turizma. Ovo sam preuzela od Senka Puškara. Žao mi je samo što su prekrili ime iznajmljivača.

Gepostet von Vesna Kljajić am Montag, 22. Juli 2019

Svesni smo da na moru vrede možda drugačija pravila nego na kopnu (bar što se tiče cena), međutim plaćanje mesta u hladu nije često viđena pojava.

U komentarima ispod objave neki od korisnika postavili su vrlo dobro pitanje: ko će čuvati mesto u hladu i šta učiniti kada se sunce pomeri pa hlada više nema na tom mestu gde je do pre nekoliko minuta bilo?

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Net.hr
Foto: Profimedia

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top