All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Hrvati objavili umrlicu za Tita: S velikim zadovoljstvom javljamo da je preminuo u Zagrebu. Poslednjeg ispraćaja – nema!

Iz HDZ-ove omladine grada Zadra demantuju da “Instagram” profil i umrlica imaju veze s njima

U Zadru se pojavila “umrlica” Josipu Brozu Titu, povodom uklanjanja njegovog imena sa glavnog zagrebačkog trga, u kojoj se izražava veliko zadovoljstvo i izjavljuje saučešće Udbi, a kao potpisnik je navedena omladina lokalnog HDZ-a.

U objavi na “Instagramu” nalazi se Titova umrlica sa porukom: “S velikim zadovoljstvom javljamo crvenima, Udbi, petoj koloni i komunistima da je drug maršal preminuo u Gradskoj skupštini Zagreba. Poslednjeg ispraćaja – nema! Tuguju: svi crveni”.

Nakon što su gotovo svi mediji preneli ovu objavu, iz HDZ-ove omladine grada Zadra demantuju da “Instagram” profil i umrlica imaju veze s njima.

Zagrebačka Gradska skupština izglasala je u četvrtak promenu imena Trga maršala Tita, koji će se od sada zvati Trg Republike Hrvatske.

To je bio jedan od uslova desnice za ulazak u koaliciju sa strankom Milana Bandića, sa kojim sada formira većinu u Skupštini.

Ukidanje imena ovog trga izazvalo je pravi medijski rat mnogobrojnih desničarskih partija i pojedinaca u Hrvatskoj i levičara.

A post shared by Mladež HDZ Zadar (@mhdzzd) on

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top