All for Joomla All for Webmasters
Sport

HRVAT POSLAO PORUKU VELJKU POŠTO JE POBEDU POSVETIO ARKANU: Ovakav odgovor srpskog boksera niko nije očekivao!

Veljko Ražnatović je pobedio Hrvata Petra Mrvalja u svom sedmom profi meču u karijeri, a ovaj duel izazvao je veliku pažnju javnosti.

Nakon pobede, u moru komentara među kojima su oni koji ga hvale i podržavaju ga, oni koji pričaju kako mu je meč bio namešten, te oni u kojima pišu da Veljko ne voli Hrvate, javio se čovek iz Zagreba koji je svojom porukom privukao veliku pažnju i “naterao” Ražnatovića da otvoreno iznese svoj stav o komšijama.

“Iako sam iz Zagreba, moram reći da ne namešta mečeve. Dečko je jednostavno dobar u boksu, sviđalo se to nama ili ne. Pošto sam i sam odrastao bez oca, shvatam da mu fali otac, pa shvatam i tu njegovu posvetu. Ali, na žalost, čini mi se da je ta posveta protiv svih Hrvata”, počeo je izvesni Edvin D. iz Zagreba.

“Petar je izgleda predstavljao Hrvatsku. Isto tako, činiš mi se kao stvarno korektan dečko u svojim izjavama i šteta je da nas mrziš. Mržnja je negativna emocija, izbaci to iz sebe. Rat je gotov. Shvatam da poštuješ svoje, ali proširi malo vidike. Ima nas svakakvih. U svim narodima, ali, ti to već znaš. Dobar si. Nastavi tako. Budi sportista ispred svega. A mi budimo realni, dečko je dobar. Doći će i teži protivnici pa ćemo videti. Sujeta je dobar motivator pa krenite da trenirate. (smeh) Ali, imajte poštovanja za protivnike. Pozdrav Veljko, čestitam na pobedi”, poručio mu je Edvin D.

 

 

Ubrzo, stigao je Veljkov odgovor.

“Brate, ne mrzim nikoga. Iskreno i od srca ti ovo govorim. Ko je prema meni dobar, ja ću biti 10 puta bolji prema njemu. Ko poštuje moju zemlju i moj dom zaslužuje od mene samo još veci respekt. Rat je gotov, mržnju niko ne širi niti gaji u duši. Iskren pozdrav za Zagreb”, napisao mu je Veljko.

 

 

 

“E, pa, svaka čast. Shvatam ja tebe i emocije su tu. Vidi Veljo, poštujemo mi i Srbe i Srbiju. I kamo sreće da se to više sve zaboravi. Iskrene čestitke i srećno. Stvarno si dobar u ovome i svaka ti čast. Pustimo priče”, napisao je Edvin.

 

 

 

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top