All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Gotovi rezultati obdukcije: Ivanović ubijen sa šest metaka iz duge devetke

– Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržala u telu – naveo je Milan Ivanović

Obdukcioni nalaz je pokazao da je lider pokreta Sloboda, demokratija, pravda Oliver Ivanović jutros ubijen sa šest metaka iz pištolja “duga devetka”, rekao je direktor Kliničko-bolničkom centru uKosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

– Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržlaa u telu. Povrede su u predelu gonjeg dela grudnog koša – precizirao je Ivanović nakon obdukcije koja je trajala oko četiri sata.

MECI POVREDILI VITALNE ORGANE

Prema njegovim rečima, hici su povredili vitalne organe Ivanovića, gornju aortu, šuplju venu i jetru, usled čega je došlo do trenutnog iskrvarenja. Direktor bolnice je dodao je telo ubijenog Ivanovića posle obdukcije preuzela porodica.

Na čelu tima bila je Suzana Matejić, obducent sa Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, a prisustvovali su joj i predstavnici Euleksa i predstavnici Instituta za sudsku medicinu iz Prištine.

Nakon obdukcije telo ubijenog Ivanovića odneto je u sedište stranke, a sutra će biti transportovano za Beograd, gde će biti sahranjen, na Novom groblju. On je jutros upucan prilikom dolaska u stranačke prostorije u Kosovskoj Mitrovici, oko 8.15 časova.

 

(dijaspora.news/ Tanjug)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top