All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

GIPS UBIO JOŠ JEDNO SRPSKO DETE U ITALIJI: Misteriozna smrt dečaka (15) u gradu Tijena!

Specijalisti sudske medicine u Italiji trenutno pokušavaju da utvrde šta je prouzrokovalo srčani udar i smrt Danijela M., koji je pre 40 dana slomio skočni zglob

VIĆENCA – Danijel M. (15) preminuo je u bolnici u italijanskom gradu Tijeni od srčanog udara, a naložena je obdukcija kako bi se utvrdilo da li tragičan ishod ima veze s prelomom skočnog zgloba i gipsom koji je dečak nosio na nozi.

Kako su preneli italijanski mediji, prvobitna obdukcija, koja je obavljena odmah nakon smrti dečaka, nije uspela da odgovori na pitanje šta je prouzrokovalo tragediju. Istražni organi su potom morali da od roditelja zatraže dozvolu kako bi sproveli detaljnije analize, sa čim su se oni složili.

Kako navode italijanski mediji, Mitrović je u Italiji živeo s roditeljima i sestrom. On je pre 40 dana polomio nogu, zbog čega je nosio gips na desnom skočnom zglobu, a lekari su mu prepisali i lekove protiv zgrušavanja krvi.
– Dečak se u sredu uveče požalio da mu je veoma loše, nije bio u stanju da diše, pa su roditelji pozvali Hitnu pomoć. Nažalost, veoma brzo po dolasku lekara dečak je doživeo srčani udar. Medicinska ekipa ga je prebacila u bolnicu, gde su sat vremena pokušavali da ga reanimiraju, ali na kraju su mogli samo da konstatuju smrt – prenose italijanski mediji.

Dečakova sestra se na Fejsbuku oprostila od brata dirljivom porukom.
– Danijele, ljubavi moja, zašto si morao tako rano da odeš? Zašto si ostavio mamu i tatu? Nisi rekao čak ni zbogom. Ljubavi moja, tvoja velika sestra sada će se brinuti za mamu i tatu. Vodiću te sa sobom bilo gde, uvek uz mene. Ti si moja radost, moja ljubav, moja sreća, a sada i moj anđeo čuvar. Zabavljaćešs se pobeđujući druge anđele u Fifi, zar ne? Pozdravi nas ponekad i daj nam do znanja da si tu. Potrebna nam je tvoja snaga. Puno te volim, tvoja sestra – napisala je neutešna sestra u statusu.

J. Ivić

Komplikacije s prelomom kosti
SLIČNOST SA SLUČAJEM MALOG RADENKA

Srbiju je u oktobru prošle godine potresla vest o tragičnoj smrti malog Radenka Nikodinovića (8) iz Loznice. Nesrećni dečak je 2. oktobra pao i polomio ruku, a lekari su mu, uprkos otvorenom prelomu, stavili gips. Dečak je iznenada dobio temperaturu, a nakon prijema u lozničku bolnicu prebačen je u Institut za majku i dete, gde je konstatovan težak oblik sepse. Posle tri dana borbe lekara za njegov život, Radenko je preminuo 8. oktobra.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top