All for Joomla All for Webmasters
Srbija

(FOTO) OVO SU MAJKA I ĆERKA NARKO-DILERKE IZ POŽEGE: Unajmile popa i transvestita da rade za njih!

Svetlana Popadić (46) i Ana Popadić (24) iz okoline Požege uhapšene su zbog sumnje da su organizovale transport 27 kilograma skanka.

Skank je zaplenjen u Mrčajevcima krajem februara ove godine i tom prilikom uhapšeni su sveštenik M. Jordović i bivši veroučitelj Z. Marković koji su bili u automobilu u kojem je pronađena droga.

U pretresu stana i drugih prostorija u kojima žive osumnjičene majka i ćerka, koji je izvršen u saradnji sa policijom u Užicu, pronađeno je još 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertabilnih maraka i 40 švedskih kruna. Za ovaj novac se veruje da je stečen prodajom droge.

Takođe, od osumnjičenih je oduzeto i šest automobila.

 

Zbog postojanja sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, njima je određeno zadržavanje do 48 časova i one će uz krivičnu prijavu biti privedene tužiocu.

 

– Ana Popadić živi sa verenikom i drži menjačnicu u Požegi, dok njena majka Svetlana živi u mestu Lopaš kod Požege sa mužem i sinom -navodi izvor.

 

 

Podsećamo, u jednom od najbizarnijih slučajeva trgovine narkoticima u Srbiji proteklih decenija, sveštenik Milan Jordović uhapšen je 27. februara sa 27 kilograma skanka. U trenutku hapšenja, pored njega, na suvozačevom mestu “pasata”, nalazio se Zoran Marković, bivši veroučitelj iz Požege.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top