All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

FILMSKO BEKSTVO SRBINA IZ ZATVORA U GRADU U KOJEM JE ŠABAN POGINUO: Daniel (31) čuvarima pobegao kroz prozor, psihijatru otkrio da ima listu za odstrel?! OPASAN, NEPREDVIDIV I U BEKSTVU (FOTO)

Nemačka policija je na nogama posle filmskog bekstva Daniela Vojnovića (31), poreklom iz Srbije!

On je prošle nedelje čuvarima pobegao kroz prozor tokom posete roditeljskoj kući u gradu Bad Salcuflen.

FOTO: POLIZEI BIELEFELD

Nemačka policija odmah se dala u potragu za njim jer je, kako su naveli, opasan, nepredvidiv i u bekstvu. Beguncu je dijagnostifikovan poremećaj ličnosti a otkriveno je i da je terapeutu rekao da planira da ubije više ljudi posle čega bi se vratio u zatvor. Međutim, u zatvoru JVA Werl tvrde da nema listu za odstrel.

Daniel je izdržao veći deo kazne od tri godine i osam meseci pa mu je bilo dozvoljeno da ode kući za vikend. Inače, u zatvoru je bio zbog nanošenja teških telesnih povreda glave.

FOTO: OWL24 PRINTSCREEN

Iako je bio u pratnji čak dva čuvara uspeo je da im šmugne kroz prozor, uskoči u auto i pobegne. Nemačka policija obavestila je i ostale zemlje, izdala poternicu pa ga sad traži pola Evrope.

Nemačka policija je izdala i poternicu u kojoj navodi da je Daniel visok 1,85 metara, ćelav sa dugom i gustom bradom. U trenutku bekstva na sebi je imao plave farmerke, svetle cipele i smeđu kožnu jaknu. Pobegao je u srebrnoj opel zafiri nemačkih tablica LIP-NV 102.

Dijaspora.news/(Kurir.rs/OWL.24)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top