All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

Filipinka zbog ljubavi došla u Donje Smrtiće: Nisam oklevala ni sekundu, maštala sam o Slavenu (FOTO)

Priča Slavena i Ajvi Sibinčić počela je prošle godine na kruzeru na kom su oboje bili zaposleni.

Da ljubav ne poznaje granice dokaz je bračni par Sibinčić iz Republike Srpske. Upravo zbog ljubavi u selo Donji Smrtići, nadomak Prnjavora je došla i Ajvi Sibinčić, Filipinka koja je slušajući svoje srce dospela u ovo mirno prnjavorsko selo.

Odlučiti se na selidbu sa dalekih Filipina u Republiku Srpsku ne zvuči lako, ali Ajvi kaže da nije oklevala ni sekundu jer je samo maštala da bude sa Slavenom.

Zbog njega je donela nimalo laku odluku da napusti porodicu i da se preseli u selo koje se nalazi u zemlji za koju nikada nije ni čula, prenosi RTRS.

Priča Slavena i Ajvi Sibinčić počela je prošle godine na kruzeru na kom su oboje bili zaposleni. Za godinu dana ovaj mladi bračni par se zbližio i doneo najvažnije odluke života.

Slavenu ni udvaranje na engleskom nije teško palo, mada kaže da s nestrpljenjem čeka da ga Ajvi u potpunosti razume na srpskom.

Venčali su se na Filipinima, nekoliko meseci nakon što su se upoznali. Venčanje je po Slavenovim rečima bilo kao iz bajke. Najbliži krug Ajvinih prijatelja, plaža, talasi…

Ajvi kaže da su prirodne lepote Republike Srpske neverovatne, a ljudi ljubazni i duhoviti. Najviše joj se dopala hrana.

Iako je relativno kratko u novom okruženju, Ajvi već zna mnogo srpskih reči, a Slaven kaže da je svaki novi dan pun anegdota.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top