All for Joomla All for Webmasters
hronika

Eksplozija u autobusu, pet osoba povređeno, žena s težim povredama glave (FOTO)

Pet putnika iz autobusa na liniji 78 u kojem se dogodila eksplozija lakše je povređeno, a jedna putnica ima teže povrede glave, ali nije životno ugrožena, rekao je zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović.
On je novinarima rekao da je u Urgentni centar primljeno šest pacijenata, uglavnom s lakšim telesnim povredama, ali će jedna putnica zbog težih povreda glave biti zadržana na ispitivanjima.

– Dijagnostika je još u toku. Uglavnom se radi o lakšim telesnim povredama koje ne zahtevaju bolničko lečenje – rekao je Jovanović novinarima u Urgentnom centru.

Povređene putnike u Urgentnom centru obišli su pomoćnik gradonačelnika i gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević, koji je novinarima rekao da je autobus privatnog prevoznika u kojem se dogodila eksplozija star četiri godine i da je prošao tehnički pregled.

On je naveo da će sva vozila tog privatnog prevoznika biti upućena na vanredni tehnički pregled i da će grad raditi na tome da sistem javnog prevoza bude što bezbedniji.

– Jedna od najvažnijih komponenti javnog prevoza jeste bezbednost, pored redovnosti i udobnosti – rekao je Vasiljević.

On je pojasnio da je u 10.56 u autobusu na liniji 78 došlo do eksplozije boce za komprimovani vazduh, koja je fabrički ugrađena u krov vozila.

Kako je rekao, oko 11.15 vozač je uključio alarm, a pet minuta kasnije Sekretarijat je dobio informaciju o nezgodi.

 

 

 

 

Dijaspora.news/Vesti-online.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top