All for Joomla All for Webmasters
hronika

EKSKLUZIVNO! ISPOVEST SUPERŽENE IZ ODŽAKA KOJA JE NALUPALA RAZBOJNIKA: Ovo mi je bio tek drugi dan na poslu. Vikao je UPUCAĆU TE… Evo kako ga savlada lopova sa pištoljem!

Anđelka Ilić, majka dvoje dece, uspela je golim rukama da se odbrani od razbojnika koji je upao u njenu prodavnicu i uperio joj pištolj u glavu tražeći novac.

Stajala sam pored kase kada je maskirani muškarac s oružjem u ruci uleteo u prodavnicu u kojoj sam radila. “Vadi pare!”, viknuo je ljutito i uperio mi pištolj u glavu. Bilo je ili on, ili ja. Stisla sam zube i nasrnula na njega, spremna da se borim.

Ovim rečima je Anđelka Ilić iz Odžaka opisala početak žestokog obračuna s lokalnim lopovom, koji je u sredu uveče naoružan pištoljem ušao u prodavnicu u kojoj ona radi i pokušao da je opljačka.

 

Anđelka Ilić

 

 

FOTO: PRINTSCREEN

Incident iz kojeg je hrabra majka dvoje dece izašla kao pobednik dogodio se deset minuta pre nego što je trebalo da stavi katanac na bravu. O njenoj neizrecivoj smelosti svedoči i video-snimak koji je juče preplavio društvene mreže, a na kojem se vidi kako joj pljačkaš upire pištolj u glavu pokušavajući da je prisili da mu preda novac. Međutim, ono što je Anđelka učinila “zastrašujući” lopov zasigurno nije očekivao – isprašila ga je i praznih ruku poslala kući! A on je taj koji je imao pištolj!

 

FOTO: PRINTSCREEN

– Rvali smo se neko vreme, a ja sam pokušavala da ga razoružam. Nisam se predavala, ali me je najednom oborio na pločice i šutnuo. Vikao mi je: “Upucaću te!”, ali nastavila sam da se borim. Na kraju je shvatio koliko je sati i pobegao. Ponela sam se hrabro i ponosna sam na to. Ne bi se svako suprotstavio naoružanom čoveku. Verovatno me je hrabrošću podučio suprug, koji je policajac i koji se stalno susreće s takvim tipovima – kaže za Kurir Anđelka.

Kako dodaje, ne može da pretpostavi ko se krije ispod razbojničke maske.

– Ne sumnjam ni na koga. Radila sam u prodavnici samo dva dana, kao zamena – dodala je Anđelka, a potom spustila slušalicu i otišla da proslavi ćerkin rođendan.

Potraga
Bežao kroz mračnu ulicu

Anđelka Ilić kaže za Kurir da je napadač, savladan i bez ikakvog plena, pobegao iz prodavnice bez reči.
– Ništa nije rekao, samo je skrenuo levo i otrčao niz mračnu ulicu. Odmah sam pozvala policiju, koja je brzo pristigla. Ispričala sam nadležnima šta se dogodilo, a oni su odmah otpočeli potragu za čovekom koji me je napao – kaže hrabra Anđelka.

 

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs / D. Stamenković)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top