All for Joomla All for Webmasters
STARS

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ JE LEZBIJKA, ZBOG TOGA SE RAZVELA OD MUŽA: Biljana Dragojević šokirala! JAVNO OPTUŽILA VODITELJKU ZADRUGE! (FOTO)

Biljana Dragojević vodi rat na društvenim mrežama sa fanovima, ali i takozvanim “hejterima” svog sina Davida Dragojevića.

Jedan novinski naslov na kome su Davida i Lazara Jeremića spojili kao istopolni par, iritirao je Biljanu, a pored je bila i fotografija Dušice Jakovljević, voditeljke “Zadruge”. Ovo je bio povod da Dragojevićeva javno napiše strašne optužbe.

Naime, kao majku, pogodi je svaka istina ili neistina koja se napiše o učesniku “Zadruge”, pa ona putem svog profila na Instagramu iznosi javno svoje stavove i mišljenja.

Upravo, u jednom obraćanju, voditeljku Dušicu Jakovljević, nazvala je lezbijkom. A povod je bio jedan naslov u novinama da je nje sin David naklonjen istom polu. Kako se već duže vreme polemiše na ovu temu, majka je rešila da zada kontra-udarac.

 

 

“Evo, ja imam mnogo pratilaca koji će sad upravo da pročitaju da je Dušica naklonjena istom polu, te se zato razvela od supruga”, napisala je Biljana bez pardona, čime je šokirala sve pratioce.

Dušica nema komentar na ove optužbe, niti se oglasila na društvenim mrežama na kojima je inače veoma aktivna.

Dijaspora.news/Kurir.rs/Foto: Printscreen

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZDVAJAMO

To Top