All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Drogirali maloletnicu da bi je 3 dana silovali i sve snimali: Kazna koju su dobili za to u Hrvatskoj je ŠOKANTNA

Bilo je to u septembru 2007. u jednom kafiću, gde su konzumirali alkohol i opojna sredstva, a potom su odlučili da iskoriste omamljenost tinejdžerke koju su opili i drogirali kako bi s njom imali seks

Borislav G. (34) i njegovi višestruko osuđivani prijatelji Mario B. (31), Milorad B.(32), Ivan H. (31) i Tomislav B. (34), nakon deset godina od seksualnog zločina nad tada 16-godišnjom devojkom koji je zgrozio Hrvatsku, nedavno su saznali nepravosnažne sudske presude.

Na jednom Opštinskom sudu u istočnoj Hrvatskoj svaki od petorice okrivljenih osuđen je na po godinu dana zatvora jer su se upleli u seksualni čin s tinejdžerkom koju su prethodno napili i drogirali heroinom, a čitavo silovanje zabeležio je jedan od prijatelja kojeg su pozvali da snimi orgijanje, piše “Jutarnji”.

Tada je snimljeno više od osam minuta seksualnog zlostavljanja maloletnice, koji je brzo postao dostupan drugima.

Poznanstvo iz viđenja

Prema optužnici, počinili su više seksualnih odnosa s maloletnicom bez njenog pristanka. Bilo je to u septembru 2007. u jednom kafiću, gde su konzumirali alkohol i opojna sredstva, a potom su odlučili da iskoriste omamljenost tinejdžerke koju su opili i drogirali kako bi s njom imali seks. Optuženi su za kazneno delo protiv polne slobode, odnosno da su s maloletnom osobom izvršili više polnih odnosa bez pristanka.

Te momke poznajem iz viđenja. Bila sam te večeri u kafiću s poznanikom Ivanom. Sedeli smo i pili sok, nakon čega je on otišao, a ja sam ostala sama. Do mene u separeu sedeli su ti momci koji su me pozvali da im se pridružim na piću. Pili su vino, pivo i gemišt. Međutim, nisu bili pijani. S njima sam otišla u WC, u kojem su se drogirali kokainom ili heroinom. I ja sam ga ušmrkala sa smotane novčanice i bilo mi je prvi put u životu. Jedan od njih mi je obećao da će mi platiti 1.000 kuna za seks. Kad smo došli u neku kuću, jedan mi je ubrizgao heroin iglom u venu. Bila sam ošamućena, ali sam rekla da ne želim seks s njima, pa mi je opaljen šamar.

Naređeno mi je da se skinem. Dopustili su mi da se nakon seksa istuširam, pa sam se obmotala peškirom i pobegla kroz prozor. Momci su potrčali za mnom. Uhvatili su me na početku ulice i vratili kući te prisilili na grupni seks. Pustili su me tek sutradan. Od straha nikome nisam rekla, a moj dečko je saznao jer je vidio snimak na internetu”, ispričala je na sudu žrtva, tvrdeći da su muškarci znali njeno godište. Iako je orgijanje trajalo celu noć, napominje da je nisu tukli, jedino ju je Ivan šamarao. Okrivljeni Mario B. prisetio se da su te večeri u kafiću bili svi pijani, nakon čega su s devojkom, koja mu je izgledala punoletna, otišli u jednu kuću.

– Tomislav B. i Milorad B. rekli su mi da su u kuću doveli devojku iz kafića. U spavaćoj sobi zatekao sam nju golu, a s njom su bila gola još dvojica. I mene su nagovarali na seks s njom govoreći mi da je punoletna. Pridružio sam im se, a kad je došao Robert B, na poziv nekog od prijatelja, telefonom je snimio seks. Ja sam zaspao nakon svega, bio sam pijan, a čuo sam da je Robert snimak prebacivao s telefona na telefon – pravdao se Mario B.

 

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top