All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

DRAMA U SREDNJOJ ŠKOLI U VELIKOJ PLANI Muškarac otvorio vatru iz AUTOMATSKE PUŠKE, savladao ga profesor! (FOTO)

“Čovjek je ušao zakopčan, ispod jakne mu je stajao pancir, sa oružjem, sa automatskom puškom, bombama i, čini mi se, pištoljem. On je ušao u učionicu 3/3, gdje je rekao da će sve biti u redu samo ako oni njemu daju broj državne bezbjednosti”, ovako početak drame u srednjoj Ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Velikoj Plani opisuje učenica T. Ž. (17).

Ona je za Sputnjik rekla da je u trenutku upada u učionici bilo dece, koja su odmah pozvala razrednog starešinu telefonom:

„Profesor je rekao djeci da izađu iz učionice i iskoristio trenutak nepažnje napadača koji je pored puške imao i eksploziv. U jednom momentu profesor je zgrabio oružje u njegovim rukama i prislonio ga uz tablu. Tada je čovjek zapucao i u tom trenutku je profesor povrijeđen.“

Kako kaže T. Ž, profesor je zadobio povredu ruke, ali nije u životnoj opasnosti.

Policija je ubrzo došla u školu i djeca su evakuisana. T. Ž. dodaje da je napadača odvezla Hitna pomoć.

Osim profesora, niko drugi nije povrijeđen, rekli su u toj školi.

Podsjetimo, Goran T.  (46) iz sela Livadice upao je danas u tu školu, dok je u toku bio šesti čas i pucao dva puta iz automatske puške. On je potom uhapšen.

Puška u torbi

Aleksandra Ilić, direktorka Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole kaže da se puška nije vidjela kad je čovjek ušao, jer je bila u torbi.

Kako se nezvanično saznaje, Goran je navodno kod sebe imao i ručnu bombu, pištolj i eksploziv trotil.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o čovjeku koji ima psihičkih problema. Šta je bio konkretan okidač za ovaj incident, pokazaće istraga.

suputnjik/blic/kurir/VP

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top