All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

DRAMA U PODGORICI: Eksplodirao MERCEDES iz pratnje Mila Djukanovića, povrijedjeni tjelohranitelji!

Dvojica tjelohranitelja predsjednika DPS-a Mila Đukanovića i još jedna osoba povrijeđeni su u udesu, koji se večeras dogodio u mjestu Šteke, na putu Podgorica – Cetinje.

 Civilno vozilo VW Caddy, nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.V. (66) je, prema preliminarnim saznanjima, vršilo radnju preticanja i ostvarilo je kontakt sa zadnjim vozilom iz pratnje bivšeg premijera koje je dolazilo iz suprotnog pravca, marke “Mercedes”, saopšteno je portalu Volim Podgoricu iz Uprave policije.

V.V. je u vozilu bio sam dok su u vozilu iz pratnje bili policijski službenici J.T. i D.Ž. Sva tri lica su transportovana u Klinički centra radi pregleda.

Prema informacijama koje posjedujemo u ovom momentu, jedan policijski službenik je zadobio povredu kuka dok je drugi ugruvan. V.V. je takođe zadobio povrede a prema informacijama koje u ovom momentu posjedujemo u pitanju su lakše tjelesne povrede.

Vozilo iz pratnje je nakon kontakta sa civilnim vozilom izgorjelo i na njemu je nastupila totalna materijalna šteta. Lice mjesta se obezbjeđuje, Očekuje se dolazak državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici i vještaka saobraćajne struke na lice mjesta radi obavljanja radnji uviđaja

Volim Podgoricu

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top