All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

DRAGANA (24) OTIŠLA U KALIFORNIJU, PA PRONAĐENA MRTVA NASRED ULICE! Policija je u 6.50 sati dobila poziv! On je zatekao na kućnom pragu, sve ostalo je i dalje MISTERIJA!

Policija gradića Fortuna u Kaliforniji, u kojem je preminula studentkinja iz Srbije Dragana Šolaja (24), pokušava da utvrdi gdje se ona kretala kobne noći i jutra 11. aprila, kada je nađena bez svijesti na ulici, što bi moglo da bude ključno u daljem toku istrage njene smrti.

Prema onome što su lokalnim medijima rekli policajci, istraga nije puno odmakla, iako je već prošlo 10 dana od kada je Dragana nađena i preminula.

Kako je lokalnim medijima sa kojima je ovaj list kontaktirao rekao poručnik Met Eberhat, policija istražuje Draganine aktivnosti od dva sata iza ponoći do sedam sati izjutra, kada je nađena.

Poslednjih pet sati očekuje policija ključni su za istragu koja treba da pokaže kako je nesrećna djevojka stradala.

Rajan Ričardson, detektiv koji vodi ovaj slučaj, rekao je da je policija dobila poziv u 6.50 sati stanara koji je maltene na svom kućnom pragu zatekao njemu nepoznatu djevojku.

“Stanar, inače bugarskog porekla, rekao je da je ona bila na tremu kuće”, kazao je Ričardson.

Kako kažu u policiji, osoba koja je prijavila sumnjiv slučaj rekla je da je djevojka izgledala omamljeno.

Obdukcija je pokazala da je Dragana preminula najvjerovatnije omamljena nekom vrstom opijata za koji se i dalje utvrđuje šta je, te i kako je dospio u krvotok nesrećne djevojke.

Eberhat je rekao da je Dragana, kada je policija stigla na lice mjesta, bila u kući, ali da je Bugarin koji u njoj živi rekao da ona tu nije stanovala.

“Ne znamo da li ju je neko tu ostavio ili je dotle sama došla. Istraga treba da pokaže na koji način je djevojka dotle stigla ako je zaista bila pod dejstvom tolike količine opijata za koju još nije poznato ni kog je porijekla”, rekao je Eberhat.

Kako su rekli policajci, ona u bolnici ni u jednom trenutku nije povratila svijest, pa nikome ništa nije mogla da ispriča.

Eberhat je rekao da se nakon obdukcije čekaju i rezultati toksikoloških analiza. Prema njegovim riječima, policija je zatražila da se testira sve što može jer se ne zna porijeklo opijata. Ipak, kako navode, testiranje na toliki broj supstanci moglo bi da potraje.

Policija je potvrdila pisanje medija da je Dragana došla iz Majamija, ali kako su rekli policajci, u Fortunu je stigla za vikend, dok je preminula u sredu. Tako da je sada pod istragom i njeno kretanje, odnosno kod koga je i zašto dolazila tih dana.

Foto FB

Iz policije su pozvali građane da im se jave ukoliko imaju bilo kakve informacije, kao i Draganine prijatelje kojima je možda rekla svoje planove. Kako su kazali, kada je nađena na sebi je imala farmerke i crnu jaknu.

Dragana otišla kod dečka

Podsjetimo, Dragana je sa Čeneja, mesta pored Novog Sada. Prvi put je u SAD otišla 2015. godine na program “Work and travel”, ali se vratila na isti program u leto 2016. Tada je ostala u Majamiju, gdje je radila.

Međutim, ostalo je nejasno kod koga je otišla u Fortunu, koja je udaljena više od 5.000 kilometara od Majamija i nalazi se na potpuno suprotnom kraju SAD.

Ona je navodno, otišla kod dečka u Ameriku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top