All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

DNEVNIK BRITANSKOG SEKS-TURISTE “Beograd svi slave, ali Zagreb je nepravedno zapostavljen!”

“Zagrepčanke su lepe, prefinjene i odlično govore engleski. Obožavaju izlaske, selfije, imaju stav i mišljenje o svemu. Cene muškarce sa samopouzdanjem, vole strance, ali važna im je diskrecija.” Ovako u očima stranca izgledaju i ponašaju se žene iz Zagreba, barem ako je suditi prema ekstenzivnom, onlajn dnevničkom zapisu britanskog turiste koji se u Hrvatskoj prestonici zabavljao gotovo dva meseca.

Foto: Nebojša Raus / RAS Srbija
 Dnevnički zapis pod nadimkom “NapoleonDynamighty” turista je objavio na forumu “Roosh V”, za neke popularnom, a za druge ozloglašenom virtualnom okupljalištu muškaraca koji razmenjuju savete kako lakše zavoditi žene na turističkim destinacijama širom sveta, piše Jutranji list.

Vole ga i mrze

“Roosh V” jedan je od nadimaka Dariuša Valizadeha, kontroverznog američkog blogera, putopisca i samoprozvanog zavodnika koji je dosad objavio više od 20 vodiča o seks-turizmu. I dok ga mnogi muškarci hvale zbog “korisnih” saveta, jednako često je prozivan zbog mizoginije i promovisanja promiskuiteta.

Objava korisnika “NapoleonDynamightya” na forumu “Roosh V” prva je koja se na vrlo ekstenzivan način bavi Zagrebom.

Ne ulazeći u autentičnost ljubavničkih poduhvata za koje je nemoguće dobiti potvrdu, Napoleonov post o noćnom životu, klupskoj sceni, navikama i ponašanju Zagrepčana pohvaili su u kometarima brojni hrvatski korisnici.

– U Hrvatskoj sam prvi put bio pre tri godine, na festivalu u Puli, a Hrvatica s kojom sam tada bio u kratkoj vezi sada mi je pomogla da nađem smeštaj u Zagrebu i dobro me informisala. Grad je lep, ali neverovatno malen i nagužvan. Ovde svi vrlo dobro govore engleski, nema jezičke barijere – piše Napoleon. Dodaje da lokalni momci ne znaju da zavode, što je prednost za strance, jer devojke cene momke sa stilom i životnim iskustvom.

Foto: Nebojša Raus / RAS Srbija

– Zagreb, kad je reč o devojkama, nije mesto kvantiteta, nego kvaliteta. Umesto Kijeva ili Pozanja, odaberite ga ako tražite predivne žene sa stavom, a ne lutke koje će klimati glavom na svaku vašu rečenicu. Ovde u svakoj čuči vatrena ratnica, i moram priznati da su vrlo šarmantne. Za razliku od Beograda koji na ovom forumu uživa slavu, Zagreb je nepravedno zapostavljen – zaključuje.

U objavi Napoleon savetuje i koje brendove votke treba da izbegavaju oni koji idu u Zagreb, gde da idu u prodavnicu i preporučuje burek kao idealnu hranu za mamurluk i jeftine burgere iz pečenjara koje naziva balkanizovanom verzijom pravih.

Opis taktike

Budući da je gotovo svake večeri izlazio, primetio je mnoge detalje o navikama Zagrepčanki.

– Devojke u klubove gotovo redovno dolaze u grupama, brzo menjaju lokaciju, pritom objavljuju mnogo selfija na Instagramu. Zagrevanje počinje u ponoć, iza tri već je zabavno, a u četiri mnoge od devojaka već su pijane. Dobra taktika je odabrati najpijaniju ili onu kojoj je najdosadnije ili se oseća izolovano i pozvati je na piće na šank. Što manje priče, samo sipajte komplimente – popisuje iskustva i dodaje da “ako ne pokupite devojku do pet ujutro, i nećete, jer nakon toga u centru grada nema dobrih klubova za afterparti”.

Foto: Mateja Beljan / RAS Srbija

Devojke sa kojima je kontaktirao javljale su mu se u četiri ujutru i kako piše, kada su dovoljno pripite ili se dovoljno zabavile, odlazile bi kod njega u apartman. Navodi da je udaljenost stana od kluba ključni faktor, jer devojke žele da se osećaju sigurno, ali i da vide kako u najlepšoj ulici u gradu izgledaju stanovi. A on je, tvrdi, iznajmio baš takav stan.

Predivne devojke

Devojke opisuje kao spektakularne.

– Najbolje među njima – sjajna genetika, perfektne linije lica, plave oči, zadnjice kao latino devojke, a oblače se kao u Milanu. Mnoge su više od 175 cm, i tu su oštra konkurencija domaći visoki muškarci.

Kad je karakter u pitanju, Napoleon Zagrepčanke opisuje kao prilično drske i samouverene pa je potrebno hrabro ih zavoditi. Na kraju, Napoleon zaključuje da je sreo jako malo zgodnih devojaka koje su same i starije od trideset, kao što je to slučaj u Londonu. Najčešće su to devojke u kasnim dvadesetima, a sve starije na ulicama “guraju kolica, u paru s muževima”.

ŠTA SU ZAVODNIKU DEVOJKE REKLE O SVOM ŽIVOTU

– Nasmrt se dosađujemo.

– Lokalni momci pričaju samo o fudbalu i drugim devojkama sa kojima su spavali.

– Šokirane smo da bi stranci dolazili u Zagreb zbog bilo čega drugog osim usputnog turizma.

– Tradicionalne smo i konzervativne, nismo za jednu noć, ne volimo da se stvari razvijaju prebrzo.

ŠTA JE ON SAM ZAKLJUČIO O DEVOJKAMA

– Nemaju mnogo novca i ne dobijaju mnogo prilika za napredovanje.

– Obmanjuju se da su konzervativne, jednako su slobodne kao i devojke na zapadu Europe.

– Traže više od izlazaka, žele da diskutuju o svemu, dosađuju se.

– Čak i kad odu s vama iz kluba uglavnom su spremne na par poljubaca i maženje, ne za seks, ali na kraju popuste.

– Obožavaju tamnopute muškarce, za njih smo egzotični, i sva “braća” koju sam ovde upoznao imali su mnogo devojaka oko sebe.

(Dijaspora.news/jutarnji.hr)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top