All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

DIPLOMATA DIVLJAO U TERAZIJSKOM TUNELU, PA SE ZAKUCAO U TRAFIKU Udario 20 vozila, bio pijan ili drogiran?

U centru Beograda se danas oko 14 časova odigrala prava drama, nakon što se hamer diplomatskih tablica zakucao u semafor i trafiku na uglu Svetogorske i Palmotićeve ulice.

Vozač automobila je nakon udarca u trafiku nastavio Palmotićevom gde se ponovo zakucao u stambeni objekat broj 16. On je izašao iz vozila i pobegao u nepoznatom pravcu.
Očevici koji su se zatekli u neposrednoj plizini, kažu da je od Terazijskog tunela pa do Palmotićeve ulice Hamer diplomatskih tablica zakačio 20-ak vozila. Od prisutnih se može čuti da je verovatno bio pijan ili drogiran, međutim, zvanične potvrde o tome nema.

Radnica trafike koja je u trenutku udarca bila u objektu, kaže za Espreso.rs da je bilo strašno i da u prvom trenutku nije znala šta se dešava.

– Samo se zakucao u trafiku, ja nisam uopšte ni primetila da je iščupao ceo semafor. Poneo je kiosk pola metra sa sobom. Sve je počelo da pada, on je nakon trafike udario u još jedno mesto i na kraju se dole zakucao u zgradu – kaže radnica koja je želea da ostane anonimna i dodaje osim traume koju je preživela, nije značajno povređena.

– Sve je počelo da pada i da se lomi, ali me u glavu ništa nije udarilo, samo u rame, rekla je.

<p>Policija je na terenu i vrši uviđaj</p>

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top