All for Joomla All for Webmasters
hronika

DETALJI ISTRAGE ZVERSKOG UBISTVA KOD KRUPCA: Član Kristinine porodice pomogao da se pronađe njen ubica! Tinejdžeru (16) određen pritvor, odale ga poruke iz telefona!

Maloletni Nikšićanin (16), koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanke Kristine Raičević (18), saslušan je i određen mu je tužilački pritvor. On će danas biti predat sudiji za istrage Višeg suda u Podgorici. Prema saznanjima Dana, šesnaestogodišnjak je ispitivan na više okolnosti, a kao jedan od glavnih dokaza predočeni su mu telefonski listinzi i poruke iz mobilnog telefona.

Pošto se radi o maloletniku, istražni organi nisu želeli da iznose detalje u vezi sa njegovim saslušanjem.

Prema saznanjima Dana, jedan član porodice ubijene devojke je pomogao policiji i tužilaštvu u rasvetljavanju zločina tako što im je ispričao sa kim se Kristina družila i dopisivala poslednjih dana. To je policiji bilo dovoljno da istragu usmeri u pravom smeru i brzo rasvetli zločin.

Pomoćnik direktora Uprave Policije za sektor kriminalistike Enis Baković kazao je ranije da je na telu žrtve konstatovan veći broj ubodnih rana nanetih hladnim oružjem.

 

 

“Za nepuna dva sata uhapšen je Nikšićanin rođen 2003. godine i on će danas uz krivičnu prijavu biti priveden u Više državno tužilaštvo”, rekao je Baković nakon hapšenja osumnjičenog.

On nije želeo da govori o detaljima iz istrage, a na pitanje da li je poznat motiv ubistva odgovorio je da se na osnovu svih dokaza može zaključiti da je reč o zločinu iz strasti.

Telo osamnaestogodišnjakinje u subotu je pronašao jedan mještanin Kočana u blizini jezera Krupac u Nikšiću. On je čuvao stoku kada je u jednom kanalu bez vode video telo nesrećne devojke. O tome je odmah obavestio policiju.

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/CDM

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top