All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Danilovom ocu je svaka sekunda kao godina, strahuje da je telo pronađeno u Nišavi njegov sin: Ni živ ni mrtav nisam do rezultata autopsije

Đorđević kaže da ga je vest da je u selu kod Trupala pronađeno beživotno telo dodatno uznemirila.

– Strahujem da je telo koje su pronašli, telo mog deteta – kaže Miloš Đorđević,otac sedamnaestogodišnjeg Danila koji je krajema marta upao u Nišavu.

Izvučeno telo iz Nišave, Foto: Telegraf

Očajan što i posle više od 15 dana intenzivne potrage policije i spasilačkih ekipa nema informacija o njegovom sinu jedincu, Đorđević kaže da ga je vest da je u selu kod Trupala pronađeno beživotno telo dodatno uznemirila.

 Ni živ ni mrtav nisam dok se ne utvrdi čije je telo. Niko od policije me nije obavestio o ovom slučaju. Rekli su da će me zvati ako bude bilo potrebe za tim. Ali, verovatno neće dok se ne uradi DNK analiza – kaže Đurđević.

Danilo i tata, Foto: Telegraf

Sve vreme nerećni otac ne gubi nadu da će telo njegovog sina biti pronađeno i vrši pritisak na spasilačke službe da ne odustaju od potrage. Zajedno sa sinovljevim drugarima svakog je dana pretraživao reku, a organizovao je čak i protest u centru grada jer smatrao da se ne čini dovoljno da se Danilo pronađe.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top