All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Danijel (32) je poljubio devojku od 15 godina, pa uzeo bombu: Napisao je posvetu i krenuo da ubije 10 ljudi u kući u Kraljevu! (FOTO)

Moje odluke su sasvim jasne

Danijel J. (1985) iz Kraljeva, koji je uživo prenosio napad na policiju na svom Fejsbuk profilu, i koga je policija ubila jer je pretio bombom, najavio je ovaj čin već 25. septembra kada je pisao o svojoj devojci na Fejsbuk profilu! Naime, on se s njom “pozdravio” na jeziv način, a čini se da niko od prijatelja nije reagovao na to da je devojka maloletna!

Naime, Danijel J. je na svom Fejsbuk profilu napisao da je za svoju devojku spreman da da svoj život i da će prokleta sudbina da ih rastavi.

– Moje odluke su sasvim jasne, odlučio sam šta sam odlučio, i u tome niko ne može da me spreči, jer ja se živ ne predajem – napisao je D.J..

“Od svih devojaka koje sam do sad imao,ovo je jedna od najlepsih i najneznijih devojaka.
Voleo sam njene slatke lazi jer svaka laz koja je izlazila iz njenih usta,to su bila usta koja sam ja ljubio.Njen pogled i osmeh,meni su znacili sve.Znala je kad sam ljut na nju ali bi mi uvek pritrcala u zagrljaj da me smiri.Znala je moju dusu,znala je da je volim i da joj prastam sve.A nije znala da sam bio spreman zivot svoj da dam za nju.Ona je moje sve.Ali ova prokleta sudbina ce da nas rastavi. Moje odluke su sasvim jasne,odlucio sam to sta sam odlucio,i u tome niko ne moze da me spreci jer ja se ziv ne predajem.
P.S.
Bejby…ako postoji zivot posle smrt,
volecu te i tad”

Od svih devojaka koje sam do sad imao,ovo je jedna od najlepsih i najneznijih devojaka.Voleo sam njene slatke lazi jer…

Posted by Nepošteno Pošten on Montag, 25. September 2017

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top