All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Da li ćete zaista plaćati 500 eura KAZNU, ako u Budvi šetate bez majice?!

Ukoliko neko od turista reši da bez majice i u kupaćem kostimu ovog leta šeta kroz Budvu, to ga ipak neće koštati 500 ili 600 evra, koliko se najavljivalo za kazne u ovakvim slučajevima.

“Priča o kaznama je neistina. Po mom mišljenju da li će neko ići u kupaćem po gradu je stvar vaspitanja i lične kulture i nije dobro da neka destinacija ide u vaspitanje koje bi neko trebalo da ponese od kuće” rekao je predsednik opštine Budva Marko Carević i dodao da za sada ne postoji način da se uvedu kazne ove vrste.

Podsetimo, prethodno je iz gradski službi saopšteno da će poput gradova u Hrvatskoj i Budva uvesti paprene kazne za nedolično oblačenje.

“Važnost ove odluke kao i pravila i ograničenja ponašanja na javnim površinama moguće je sagledati u odlukama gradova susednih država gde je, primera radi, na Hvaru turistima istaknuto obaveštenje o pravilima i kaznama koje ih očekuju u slučaju neprimerenog ponašanja, pa tako za šetnju bez majice, predviđena je kazna od 500 evra, u kupaćem kostimu 600 evra, dok kazna za jelo i piće na javnoj površini iznosi 700 evra”, naveli su iz nadležnih opštinskih službi.

dijaspora.news / Blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top