All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

CRNOGORSKI ROBIJAŠI KRŠE PRAVILA: Za pola godine u zatvoru zaplenjena 162 mobilna telefona! Nedozvoljeni predmeti se unose prilikom posete rodbine

U prvih šest meseci ove godine crnogorska zatvorska policija zaplenila je veliki broj telefona, čak 162, i drugih predmeta čije posedovanje i upotreba u zatvoru nisu dozvoljeni.

U crnogorskom Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija kaznu služi više od 700 osoba, dok se u istražnom delu nalaze još 324 pritvorenika, piše Pobjeda.

“Oduzeta su 162 mobilna telefona, 68 punjača za mobilni telefon, 10 SIM kartica, 14 improvizovanih bodeža, tri metalne šipke, tri improvizovane mašinice za tetoviranje, 377 komada tableta, 22 zamotuljka nepoznate materije”, saopšteno je iz ZIKS-a.

U prošloj godini u zatvoru pronađen je 471 mobilni telefon, 14 zamotuljaka za koje se sumnja da je droga, veća količina tableta, kao i određeni broj nedozvoljenih improvizovanih predmeta, prenosi Cdm.me.

Kako je ranije saopšteno, najčešće se pokušava unos nedozvoljenih stvari tokom posete rodbine.

Zabranjene stvari ušivaju u posebne šavove garderobe, skrivaju u knjige ili u pribor za ličnu higijenu koji se dostavljaju zatvorenicima i pritvorenicima.

ž

Dijaspora.news/Kurir.rs/Tanjug

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top