All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

CRNOGORSKI GOST BI POSTIDEO I KORLEONEA: Turski kriminalac se sastao sa ministrima, a snimak posete začinio muzikom iz kultnog filma (VIDEO)

Osuđivani turski “investitor” Sedat Peker, koji je posjetio Crnu Goru, i bio gost Vlade Crne Gore, na svom Instagram profilu podelio je dva videa iz vožnje kroz tu zemlju.

Na oba video snimka Pekerove vožnje, na kojoj se vidi i njegova pratnja turski kriminalac je izabrao muzičku podlogu iz kultnog filma “Kum”.

Pekeru je u Turskoj suđeno zbog više krivičnih dela, ali i u slučaju Ergenekon u kom se optuženima na teret stavljalo učešće u terorističkoj organizaciji, nezakonito posedovanje oružja i podsticanje na oružanu pobunu protiv tadašnjeg predsednika Vlade Turske Redžepa Tajipa Erdogana i njegove Partije pravde i razvoja.

 

View this post on Instagram

#Reis #SedatPEKER #ReisSedatPEKER #BirUmutturYaşamak

A post shared by Sedat PEKER (@sedatpekersozleri) on

 

Portal Ahval objavio je da je od izlaska iz zatvora 2014. godine postao veliki pristalica aktuelnog predsednika Erdogana. Mediji navode i da je “tvrdolinijaški turski nacionalista” uoči izbora držao govore podrške Erdoganu.

 

 

Njega je u zgradi Vlade dočekao potpredsednik Rafet Husović, ali i ministar turizma Osman Nurković. Iz Markovićevog kabineta nisu odgovorili da li je Peker zvanično posetio predstavnike Vlade, na čiji predlog je realizovana poseta, koji je povod posete i sa kim je sve, osim sa Husovićem, razgovarao.

Ostali su nemi i na pitanje da li je Peker koji se sastao sa Husovićem ista osoba koja je prema pisanju turskih medija osuđena za više krivičnih dela, uključujući i stvaranje kriminalne organizacije i kom je suđeno za pokušaj ubistva, ali i na pitanje da li je potpredsednik Vlade znao za njegovu kriminalnu prošlost.

 

 

Bez odgovora ostalo je i pitanje da li je neko od Husovićevih savetnika bio dužan da ga upozori na to sa kim se sastaje. Iz Uprave policije danima nisu odgovorili Vijestima kada je i na kom graničnom prelazu Peker ušao u Crnu Goru.

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Vijesti

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top