All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

CRNOGORKA I SRBIN NA ČELU NARKO BANDE U ŠVAJCARSKOJ: Pao bračni par zbog uzgajanja marihuane i pranja novca, uhapšeno još sedmoro

Nakon višemjesečne istrage švajcarske policije uhapšeni su Srbin (48), njegova 32-godišnja supruga porijeklom iz Crne Gore i još sedam osoba, a prilikom njihovih hapšenja otkrivene su dvije plantaže za uzgoj kanabisa. Bračni par je bio na čelu kriminalne organizacije koja je bavila proizvodnjom i prodajom droge i pranjem novca.

Polazna tačka istrage bio je par sa boravkom u švajcarskoj opštini Bar (Baar), Srbin i njegova supruga Crnogorka, i oni su prvi uhapšeni, saopšteno je u srijedu. Potom je uslijedilo hapšenje ostalih članova kriminalne organizacije kojom su rukovodili, prenosi Blik.

Policija je zatim pročešljala još 11 sumnjivih lokacija u kantonima Zug, Lucern, Cirih, Argau i Bern, gdje su pronađeni objekti za uzgoj marihuane.

.plantaža marihuane srbi pali u međunarodnoj akciji

Četvoro ljudi uhapšeno je zbog sumnje da su upravljali i radili na plantažama, dok je još troje uhapšeno tokom pretrage sumnjivih lokacija. Policija je potom jednog od uhapšenih pustila zbog nedostatka dokaza.

Tokom policijske racije pronađeno je 80.000 franaka u kešu kao i oružje, međutim tamošnji mediji nisu precizirali o kom oružju je riječ.

VP/blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top