All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Čola podigao Ameriku na noge: Spektakl na koncertima u Atlanti i Vašingtonu (VIDEO)

Klub “Blis” u Atlanti bio je rasprodat nedelju dana pre zakazanog koncerta, dok su naši sunarodnici u Vašingtonu, gde je Zdravko prvi put nastupao u nedelju, razgrabili sve ulaznice za “Paladijum, pišu Novosti.

Najbolji i najpopularniji pop pevač na Balkanu, Zdravko Čolić, uspešno je počeo turneju po Americi, rasprodatim koncertima u Atlanti i Vašingtonu za vikend. Klub “Blis” u Atlanti bio je rasprodat nedelju dana pre zakazanog koncerta, dok su naši sunarodnici u Vašingtonu, gde je Zdravko prvi put nastupao u nedelju, razgrabili sve ulaznice za “Paladijum”.

 

https://www.facebook.com/purelivemusic/videos/244549779765701/?t=0

Čola je u Americi sa sedmočlanim bendom i pratećom pevačicom, na turneji na kojoj predstavlja 15. studijski album “Ono malo sreće”, a vreme između koncerata krate obilazeći Njujork (gde im je baza), ali i džez klubove, pa su tako u legendarnom “Blu not” slušali Kristijana Mekbrajda.

 

https://www.facebook.com/BenjaminHadzic1992/videos/2551062514958643/?t=0

Sledeće stanice na turneji su Sent Luis (27. septembar) i Njujork (28. septembar), Detroit (4. oktobar) i Čikago, koji važi za “srpski grad”, gde završavaju turneju 5. oktobra.

 

 

Dijaspora.news/Novosti

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top